Θεοφάνεια στη Σαλαμίνα

theofania salamina

Και κοπή πίτας στα Σελήνια

 

Την Περιφέρεια και την Περιφερειάρχη κα Δούρου εκπροσώπησε στην τελετή αγιασμού των υδάτων ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σαλαμίνας παρουσία πλήθους κόσμου.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηπέρος παραβρέθηκε στην καθιερωμένη κοπή πίτας του Δημοτικής Κοινότητας Σεληνίων. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους παρευρισκομένους για μία καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αισιοδοξία. Ενημέρωσε για τα υπό κατασκευή έργα και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία υφίστανται λόγω των εκτελούμενων έργων κατασκευής του αγωγού ακαθάρτων με τα κλείσιμο της παραλιακής οδού Αμπελακίων- Σεληνίων. Επεσήμανε ότι το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του Απριλίου του 2019 λειτουργικό και ζήτησε την υπομονή και την ανοχή τους. Ανέφερε δε, ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο και τον ανάδοχο, έχουν εξασφαλίσει εναλλακτική και ασφαλή οδό πρόσβασης στην περιοχή.

Τέλος, προσκεκλημένος της Δημοτικής Κοινότητας Κανακίων και του Εξωραϊστικού Συλλόγου παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας, όπου παρουσία των Προέδρων των κκ Μπούτση και Κονσόλενα αντίστοιχα, ευχήθηκε υγεία και ευημερία σε όλους και τους τόνισε ότι η Περιφέρεια είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του. Ενδεικτικά ανέφερε, ότι ήδη ολοκληρώθηκε το έργο υδροδότησης της περιοχής και το έργο της οδοποιίας βρίσκεται στη μελέτη της Εγνατίας και βρίσκεται στο στάδιο της ωρίμανσης.

eep logo