«Κοσμηματοτέχνημα»

kosmimatotexnima

Λαμπερή και επιτυχημένη η εκδήλωση του Β.Ε.Π.!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση «ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΤΕΧΝΗΜΑ», που πραγματοποιήθηκε από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, με κύριο στόχο την παρουσίαση κοσμημάτων των επιχειρήσεων αργυροχρυσοχοίας, της επιμελητηριακής του περιφέρειας. Η εξαιρετικά διακοσμημένη αίθουσα στο Μέγαρο του Ο.Λ.Π. κατακλύστηκε από πολλούς επισήμους, παράγοντες και κυρίως από πλήθος κόσμου που αγκάλιασαν κυριολεκτικά την λαμπερή εκδήλωση.
Το Β.Ε.Π., συνεχίζοντας τις δράσεις προώθησης και προβολής των παραγομένων προϊόντων των επιχειρήσεων – μελών του, ανά κλάδο επιχειρήσεων, και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, διοργάνωσε την δεύτερη εκδήλωση μέσα στο 2018. Προηγήθηκε η « Οινογεύση , αφιερωμένη στο κρασί, στις 4/07/2018, στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου.

kosmimatotexnima2

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κος Ανδριανός Μιχάλαρος, στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, καλωσόρισε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου και ευχαρίστησε τον Ο.Λ.Π. για την σημαντική υποστήριξή του και το Κανάλι Ένα του Πειραιά, που ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης καθώς και τον Σύλλογο Χρυσοχόων για την άψογη συνεργασία με το Επιμελητήριο, που οδήγησε στην καθ΄όλα άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Επεσήμανε ότι το «Κοσμηματοτέχνημα» αποτελεί την δεύτερη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το Β.Ε.Π., ανά κλάδο επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση και προβολή των παραγομένων προϊόντων των επιχειρήσεων-μελών του και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους. Μεταξύ άλλων τόνισε : « Η προσέλευση σήμερα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όπως και στην «Οινογεύση» το καλοκαίρι έτσι και σήμερα η συμμετοχή σας μας δίνει τη δύναμη αλλά και το πείσμα να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια του Επιμελητηρίου μας και με άλλους κλάδους. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους δίπλα μας . Να δώσουμε το μήνυμα ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις ¨υπάρχουν¨, παράγουν, κατασκευάζουν και συνεχίζουν δυναμικά να αντιστέκονται στα όσα έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στη χώρα μας»

Ο Γενικός Γραμματέας του Β.Ε.Π. και πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοχόων, κος Θεόδωρος Ματθιουδάκης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Β.Ε.Π. για τη δυνατότητα που έδωσε στις επιχειρήσεις – μέλη του να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε μια εκδήλωση που «ζωντάνεψε» τον Πειραιά.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική.

kosmimatotexnima3

kosmimatotexnima4

eep logo