Από την Σανγκάη στον Πειραιά και την XRTC

xrtc foithtes

Επίσκεψη Φοιτητών στα πλαίσια του Θερινού Σχολίου του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών

 

Επίσκεψη φοιτητών του Shanghai Maritime University στα πλαίσια του Θερινού Σχολίου του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 στα γραφεία της XRTC Business Consultants.
Στα πλαίσια της επίσκεψης ο Ιδρυτής της εταιρίας Γεώργιος Ξηραδάκης συζήτησε με τους φοιτητές τις εξελίξεις της διεθνούς ναυτιλίας δίνοντας έμφαση στους παραδοσιακούς ναυτιλιακούς δεσμούς μεταξύ Κίνας και Ελλάδας.
Οι φοιτητές και καθηγητές του Shanghai Maritime University ενημερώθηκαν για της δραστηριότητες της εταιρίας και τις σχέσεις της με τα ναυτιλιακά κέντρα της Κίνας και της ευρύτερης περιοχής της Ασίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε ένα από τα επόμενα ταξίδια του κ. Γεώργιου Ξηραδάκη στην Κίνα.

Εκτός από την εταιρία XRTC Business Consultants οι φοιτητές επισκέφτηκαν τη Euronav του κ. Λιβανού και την Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Τους φοιτητές συνόδευαν η Καθηγήτρια Δρ. Ελένη Θανοπούλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Δρ. Ιωάννης Λαγούδης.

eep logo