Ώρα εξωστρέφειας για την ελληνική οικονομία!

olth fortotes

Μ.Σχοινάς, Ν.Καραμούζης και Σ.Θεοφάνης σε ένα σημαντικό πάνελ


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση οργανώνεται την Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο «Νικόπολις» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 43ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Στο πάνελ που έχει θέμα «Ώρα εξωστρέφειας για την ελληνική οικονομία» θα βρεθούν για να αναπτύξουν τις απόψεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Νίκος Καραμούζης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Σωτήρης Θεοφάνης, ενώ θα προηγηθεί ομιλία του Προέδρου του ΣΕΒΕ Κ. Λουφάκη.

Αξιοσημείωτο είναι το μέγεθος των εταιριών που υποστηρίζουν την εκδήλωση (Eurobank, Aegean, ΕΛΠΕ, ΣΙΔΕΝΟΡ, κα), ενώ δεδομένης της θεσμικής ιδιότητας των δύο εκ των τριών ομιλητών (Σχοινά και Καραμούζη) το πραγματικά επιχειρηματικό ενδιαφέρον ευλόγως εντοπίζεται στην τοποθέτηση του Σωτήρη Θεοφάνη του ΟΛΘ.
Η ίδια η παρουσία του στο σημαντικό αυτό πάνελ που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Έλλις της Καθημερινής, θεωρείται άλλωστε από παράγοντες της αγοράς ότι αποτελεί ισχυρή «ψήφο εμπιστοσύνης» στη σημασία του λιμανιού της Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη και τη στροφή στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

eep logo