Χιλιάδες παιδιά διασκέδασαν στον παιδότοπο Playmobil, στη Μαρίνα Ζέας

playmobil paidotopos

Στιγμές χαράς έζησαν τον Μάιο περισσότερα από 4.000 παιδιά στον μεγάλο παιδότοπο της Playmobil

που φιλοξενήθηκε στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας για δεύτερη φορά, με ελεύθερη είσοδο από τις 29 Απριλίου έως και τις 28 Μαϊου.

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση τον Μάιο του 2015, η Playmobil σε συνεργασία με το site που απευθύνεται στη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr και με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, προσκάλεσε τα παιδιά να παίξουν καθημερινά με ιππότες, δράκους πειρατές κι άλλους αγαπημένους ήρωες.

Παράλληλα με τη λειτουργία του παιδότοπου, οι δράσεις που φιλοξενήθηκαν στο χώρο τα Σαββατοκύριακα έδωσαν στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν χορεύοντας με τους Super 4, συμμετέχοντας σε survivor kids athletics, χορεύοντας με μουσική, να κάνουν facepainting, να ζωγραφίσουν, να παρακολουθήσουν τη θεατρική παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου του Αντώνη Παπαθεοδούλου και τέλος να ενημερωθούν για την ασφάλεια στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Οι παράλληλες δράσεις υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Aegean Omiros College.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Ο Πειραιάς φιλοξένησε για δεύτερη φορά τον παιδότοπο της Playmobil στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας. Για ένα μήνα οι γονείς με τα παιδιά τους καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα, επισκέπτονταν τον παιδότοπο και διασκέδαζαν με παράλληλες δραστηριότητες. Πιστεύω πως οφείλουμε να υλοποιούμε συνέργειες που προσφέρουν χαρά και όμορφες στιγμές στους μικρούς μας φίλους. Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε και εμείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την παραχώρηση του χώρου, την κα Ευφραιμίδη εκ μέρους της Playmobil για την αγαστή συνεργασία, τις 4moms και όλους όσοι συνέβαλαν, προκειμένου τα παιδιά μας να ζήσουν όμορφες και ξένοιαστες στιγμές».

Η Διευθύντρια Marketing της εταιρείας Playmobil Hellas Ειρήνη Ευφραιμίδη, σημείωσε :

«Με μεγάλη μας χαρά ήμασταν για δεύτερη χρονιά κοντά στα παιδιά του Πειραιά. Δημιουργήσαμε μέσα στη Λέσχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Ακτή Μουτσοπούλου ένα τεράστιο, μαγευτικό παιδότοπο όπου είχαν την ευκαιρία όλα τα παιδάκια του Πειραιά να ζήσουν την μαγευτική εμπειρία παιχνιδιού Playmobil και βέβαια εντελώς δωρεάν! Είναι μεγάλη μας τιμή, που ο Δήμαρχος Πειραιά μας εμπιστεύεται για αυτό το σκοπό και ευχαριστούμε θερμά τόσο τον κύριο Δήμαρχο, όσο και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αλλά και το 4moms.gr για την υποστήριξη στην διοργάνωση αυτού του τόσο μεγάλου και σημαντικού event. Και του χρόνου».

H Αμαλία Κυπαρίσση από το site για τη σύγχρονη μητέρα 4moms.gr, δήλωσε: «Το Playmobil Family Park έδωσε και φέτος χαρά σε χιλιάδες παιδιά του Δήμου Πειραιά. Σε συνεργασία με τα αγαπημένα παιχνίδια μικρών και μεγάλων, τα Playmobil και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, στήσαμε έναν παιδότοπο όπου οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν με πειρατικά πλοία, δράκους, πριγκίπισσες, ιππότες, ζώα σε φάρμες και δεκάδες άλλα παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία και δίνουν χαρά στα παιδιά. Για ένα μήνα η αίθουσα τροπαίων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας μετατράπηκε σε έναν τεράστιο παιδότοπο γεμάτο παιδικά γέλια και χαρούμενα πρόσωπα».

eep logo