Υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών

papei

Μεταπτυχιακό Επαγγελματικό Πρόγραμμα για Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών - Παρακολούθηση και από Απόσταση Live. Μόνο με Υποτροφίες Διδάκτρων.

 

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς – Κέντρο Ερευνών και η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) οργανώνουν το καινοτόμο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών Mεταπτυχιακού Eπιπέδου Certified Systemic Analyst Professional (CSAP).

Το CSAP είναι το πρώτο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Mεταπτυχιακού Eπιπέδου της προσέγγισης των συστημάτων το οποίο εστιάζεται στο στέλεχος επιχειρήσεων και οργανισμών, προσφέροντας επαγγελματική τεχνογνωσία τελευταίας γενιάς, που είναι εύκολα αξιοποιήσιμη για την καθημερινή του δράση και που ουσιαστικά άμεσα του αναβαθμίζει επιχειρηματικές, δημιουργικές και ηγετικές ικανότητές του.

Στόχος του CSAP Προγράμματος είναι να δημιουργήσει ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών ικανά να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την πολυπλοκότητα και να ανταποκρίνονται στις πολυσχιδείς απαιτήσεις και στον ανταγωνισμό που διέπει τις αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Προσφέρεται η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης από απόσταση για άτομα που δεν κατοικούν στην Αττική και συνεπώς δεν απαιτείται η παρουσία των στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Αναλυτικά, το CSAP παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του http://www.csap.gr/ στην οποία προσφέρονται επιπλέον υποτροφίες του Πανεπιστημίου Πειραιώς - Κέντρο Ερευνών οι οποίες καλύπτουν και έως το 100% των διδάκτρων. Περισσότερες πληροφορίες στην http://www.csap.gr/gr/News/News/?aid=43 .

eep logo