Δωρεάν πρόγραμμα βιωματικής άσκησης

pagkosmia hmera parkinsn

Για άτομα τρίτης ηλικίας - Από τον Ο.Π.Α.Ν.

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργανώνει ένα καινοτόμο πρόγραμμα βιωματικής άσκησης, με σκοπό την πρόληψη πτώσεων και την αντιμετώπιση προβλημάτων ισορροπίας για άτομα της τρίτης ηλικίας.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν, ξεκινάει τη Δευτέρα 4/9, θα διεξάγεται μία φορά την εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας» (Ακτή Ξαβερίου, Πειραιάς) και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον κ. Χαράλαμπο Σκορδή, φυσικοθεραπευτή MSc, NDT, EfS, CFP.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Το δωρεάν πρόγραμμα βιωματικής άσκησης που διοργανώνει ο Ο.Π.Α.Ν., είναι μια ιδιαιτέρως χρήσιμη δραστηριότητα, καθώς θα βοηθήσει άτομα της τρίτης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ισορροπία τους και θα τους δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, θέλουμε να υλοποιούμε δράσεις για όλους. Όταν μάλιστα αυτές, στηρίζουν άτομα της τρίτης ηλικίας νιώθουμε χαρούμενοι, καθώς συμβάλλουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους».

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ο.Π.Α.Ν. (Καραγεώργη Σερβίας 6, πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλα Πειραιά, κτίριο Δημοτικού Κολυμβητηρίου, 2104136355), από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 14:00. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Διάρκεια προγράμματος: 8 εβδομάδες
Διάρκεια συνεδρίας: 60΄
Επιπλέον παροχές: έντυπο πρόγραμμα ολιγόλεπτων ασκήσεων για το σπίτι
Προϋποθέσεις: Δημότες Πειραιά και ηλικία άνω των 60 ετών.

eep logo