Απίστευτη πρόκληση!

votsalakia katharismos

Η ασφαλιστική εταιρεία του «Αγία Ζώνη ΙΙ» κατηγορεί ιδιώτη γιατί καθαρίζει τις ακτές!

 

Σε μια απίστευτη πρόκληση προέβησαν στελέχη -που όπως δήλωσαν- εκπροσωπούσαν την εταιρεία που είχε αναλάβει την ασφαλιστική κάλυψη του «Αγία Ζώνη ΙΙ». Συγκεκριμένα, την Παρασκευή εμφανίστηκαν στα Βοτσαλάκια, στον Πειραιά και ζήτησαν από τον επιχειρηματία που μισθώνει τον χώρο να σταματήσει τις εργασίες καθαρισμού, υποστηρίζοντας ότι με τις ενέργειές του δυσφημεί την κατάσταση!

Να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας είχε προχωρήσει σε εργασίες καθαρισμού της πλαζ, μετά από συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή Πειραιά και αφού παρών και επιβλέπων στη διαδικασία ήταν ο χημικός μηχανικός κ.Δ.Τηνιακός εκ μέρους της εταιρείας του κ.Ι.Πολυχρονόπουλου, που έχει αναλάβει τον συντονισμό του έργου της απορρύπανσης.

Οι εκπρόσωποι της ασφαλιστικής εταιρείας υποστήριξαν ότι δεν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη ζημιά (!) και ότι η σπουδή που επέδειξε ο επιχειρηματίας αποτελεί δήθεν δυσφήμιση για την περιοχή αλλά και το έργο τους.

Το Σάββατο το μεσημέρι πάντως επιτελείς του Λιμενικού, αφού ενημερώθηκαν προφορικά από τον ίδιο τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, τον οποίο συνάντησαν στον Όρμο της Αφροδίτης (Μπαϊκούτσι), επισκέφθηκαν τα Βοτσαλάκια, διαπίστωσαν ιδίοις όμασι το θετικό έργο που συντελείται εκεί και συνεχάρησαν τον επιχειρηματία για την πρωτοβουλία του.

eep logo