«Απελευθέρωση» από το Τραμ μέχρι τον Ιούνιο!

erga tram peiraia

Το κέντρο του Πειραιά θα έχει «απελευθερωθεί» από τα έργα του τραμ μέχρι τον Ιούνιο.

Την (αισιόδοξη) αυτή εκτίμηση έκανε σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος πάντως δεν έκρυψε τις επιφυλάξεις του λέγοντας «είναι αλήθεια ότι τα χρονοδιαγράμματα της «Τραμ» συνήθως δεν πέφτουν μέσα».

Ο δήμαρχος Πειραιά εξήγησε ότι θα μείνει ένα τμήμα έργων για το φθινόπωρο το οποίο ομως αφορά το τέρμα της Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως και πιθανότατα την έξοδο στην Ομηρίδου Σκυλίτση». Ο Γιάννης Μώραλης επεσήμανε ακόμη ότι η είσοδος της πόλης από την γέφυρα στο Καραϊσκάκη και η Μικράς Ασίας έχουν «απελευθερωθεί» και έτσι η κυκλοφορία είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ότι μέχρι πρόσφατα.

«Θεωρώ ότι έχουμε φάει τον γάιδαρο και μένει η ουρά. Θα τελειώσει αυτή η πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία και για τους κατοίκους, και για τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο έτος θα έχουμε την ολοκλήρωση του έργου που έχει ταλαιπωρήσει όλη την πόλη και από εκεί και πέρα να δούμε πως θα γίνει φυσικά και πως θα αλλάξει η πόλη με την λειτουργία του Τραμ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης , δήμαρχος.

eep logo