Πιλοτικό «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά»

agora kosmosΤην ικανοποίησή του εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς για την απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού να εντάξει το «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά» στην πιλοτική δράση «Ενίσχυση Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου». 

Στόχος της δράσης είναι η οργανωμένη και συστηματική προβολή και ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της πόλης και των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, μέσα από συντονισμένες ενέργειες, όπως χωροθέτηση, σήμανση, βελτιωμένη πρόσβαση, φωτισμό και καλλωπισμό.
Επίσης, Σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά θα γίνουν κοινές δράσεις, εκδηλώσεις και θα δημιουργηθούν info kiosk, για πληροφόρηση των καταναλωτών, ενώ μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα δικτύωσης της ΕΣΕΕ, η κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση θα έχει ένα «υπό-site» όπου θα μπορεί να διαφημίζεται δωρεάν και να προωθεί τα προϊόντα της.

Παρά το γεγονός ότι η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου είναι η 31 Οκτωβρίου, θα γίνει προσπάθεια με οργανωμένη διαφήμιση, προωθητικές ενέργειες και επιβράβευση αγορών, να καταστεί η πειραϊκή αγορά δελεαστικότερη προς τους καταναλωτές, που θα μπορούν να απολαμβάνουν τις αγορές τους κάτω από τον πειραϊκό γαλάζιο ουρανό, σαν απάντηση στα κλειστά malls.

eep logo