Δήμος Πειραιά: Εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας

moralis kapi sofiko

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έδωσε το παρών στην εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στο Σοφικό Κορινθίας για τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο κ. Μώραλης ταξίδεψε στην Κορινθία, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστο Αγραπίδη. Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Δήμαρχο, τον οποίο και ευχαρίστησαν για τη στήριξη και την προσοχή που επιδεικνύει, λέγοντας πως οι παρεχόμενες υπηρεσίες των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, βελτιώνονται μέρα με τη μέρα.

Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική, ενώ συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη εκδρομή των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, καθώς είχε προηγηθεί εκδρομή στον ίδιο χώρο, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου. Συνολικά συμμετείχαν 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, μιλώντας στα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, τόνισε: «Είναι χαρά που είμαι εδώ μαζί σας και χαίρομαι που βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα και ικανοποίηση από την πλευρά σας. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για ένα Δήμαρχο είναι να βλέπει χαρούμενα και χαμογελαστά πρόσωπα. Θέλω να σας πω, πως με ενοχλεί να μου λέτε ευχαριστώ. Ξέρω ότι εκφράζεστε ειλικρινά και μέσα από την καρδιά σας, αλλά δεν πιστεύω ότι κάνουμε κάτι για το οποίο θα πρέπει να μας ευχαριστήσετε. Υλοποιούμε ορισμένα από αυτά που σας είχαμε υποσχεθεί. Φυσικά, έχουμε και άλλα να κάνουμε. Είναι υποχρέωση μας, απέναντι σε όλους εσάς που δουλέψατε σκληρά στη ζωή σας, καταφέρατε πράγματα και παραδώσατε μια πατρίδα σε εμάς, να την κάνουμε καλύτερη, άσχετα αν δεν το έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Το πιο μεγάλο μπράβο για εμένα, είναι να σας βλέπω να χαμογελάτε. Ο τομέας των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, για την πρώτη χρονιά της δημαρχιακής περιόδου στην οποία ηγούμαι, με κάνει να νιώθω περηφάνια και να είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Πιστεύω πως στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στο μέτρο των προβλημάτων της χώρας και του Δήμου Πειραιά, καταφέρνουμε στα Κέντρα Αγάπης να υλοποιούμε ορισμένα από αυτά που έχουμε πει και έχουμε υποσχεθεί. Νομίζω ότι για εσάς, για την καθημερινότητά σας, για τις ζωές σας, είναι αρκετά σημαντικά. Έχουμε τέσσερα χρόνια μπροστά μας για να υλοποιήσουμε αυτά που δεσμευτήκαμε. Να κάνουμε ωραίες εκδρομές σαν τη σημερινή, να ξεκινήσουμε τα μαθήματα υπολογιστών, να διοργανώσουμε χορούς και τα προγράμματα που έχουν ανάγκη τα Κέντρα Αγάπης. Και θα το κάνουμε. Ο πρώην Δήμαρχος για 8 χρόνια και άμεσος συνεργάτης μου Χρήστος Αγραπίδης είναι πάνω από τα Κέντρα Αγάπης και τα παρακολουθεί καθημερινώς, με το επιτελείο του, με την κα Πετράκου, τις υπευθύνους των Κέντρων Αγάπης τις οποίες ευχαριστώ γιατί προσπαθούν να λύσουν προβλήματα. Θα είμαστε χρόνο με το χρόνο καλύτεροι και εσείς θα απολαμβάνετε περισσότερα πράγματα. Να είστε βέβαιοι γι΄ αυτό. Σήμερα, είναι μια ωραία ημέρα, σε μια όμορφη εγκατάσταση και ευχαριστούμε την οικογένεια Σκούρα που μας υποδέχθηκε και μας παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί για να περάσετε όμορφα. Πριν λίγες ημέρες ήρθαν τα άλλα μισά μέλη των Κέντρων Αγάπης. Θα σας ξαναδώ όλους μαζί πέρα από τις συχνές επισκέψεις στα Κέντρα Αγάπης, τέλος Δεκέμβρη, αρχές Γενάρη όταν θα κάνουμε γιορτή σαν την περυσινή στο ΣΕΦ για να περάσουμε όμορφα. Ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε βελτιώσει θέματα που σας αφορούν κυρίως για τους χώρους. Σε αυτή την προσπάθεια αρωγός στο Δήμο είναι ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα σε ό, τι κάνει ο Δήμος και προσωπικά τoυς ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή συνέχεια σε όλους».

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, δήλωσε: «Είναι μια όμορφη στιγμή, σε έναν υπέροχο χώρο. Υλοποιούμε ένα πρόγραμμα μοναδικό για Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα υλοποιείται χάρη στη στήριξη του Προέδρου του Ολυμπιακού και Δημοτικού Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Είμαστε χαρούμενοι που είστε τόσο ευχαριστημένοι. Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις και εσείς μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ξέρουμε πως η μονή σας διέξοδος για ψυχαγωγία είναι τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης. Είμαστε κοντά σας, ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του, η διοίκηση και πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο».

 

Στάζει φως στη θάλασσα...
Πέφτει η νύχτα στο λιμάνι...
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Άνοιξη στο Τουρκολίμανο!
Μια θάλασσα ελπίδες...
Κάθοδος στη θάλασσα..
Στα νερά του λιμανιού..
Παρά θιν αλός...
Ιστορίες στον ντόκο...
Ώρα να ανοίξουμε πανιά!
Συν-ομιλίες
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Θάλασσες...
Χταπόδια στην Πειραϊκή...
Γραμμές των οριζόντων!
Ούτε ο Σταυρός δεν μας προστατεύει...
Σταυρός, Μπαϊκούτσι, 28.03.2021
Αντανακλάσεις ...
Τα ρόδινα ακρογιάλια
Σύννεφα στα νερά της Αίγινας
Ανήσυχες νότες...
Αντανακλάσεις
φωτο: Δημήτρης Βρανάς
Ανθίζουν οι νύχτες...
Αλλοτινό...
Ο Μίτος του Λιμανιού..
Νύχτες στο λιμάνι...
Εορταστικό το μεγάλο λιμάνι!
Γλάροι στην κουπαστή
Το δέντρο που πληγώναμε..
Στην Πειραϊκή, είναι ακόμα καλοκαίρι...
Νύχτες στο Δημοτικό!
Πειραιάς αφ' υψηλού...
φωτο Lilian - Eva Mitrou
Νέες προοπτικές στο λιμάνι!
Ήλθε το Μετρό στον Πειραιά και το Δημοτικό...
Μετρό Πειραιά: «Πρεμιέρα» τη Δευτέρα!
Όταν ο πιλότος παλεύει με τα κύματα..
Προσεχώς, μετρό!
Η θάλασσα του Πειραιά..
Βάρκα, γιαλό...
Εκεί, στου λιμανιού την άκρη...
Ανατέλλει το <φεγγάρι του ελαφιού>...
Βόλτες στην Πειραϊκή...
Ο Λέων στο κέντρο του Πειραιά!
Στο μπλε του ουρανού...
Καλή Ανάσταση και για την Ουκρανία. (Με τον τρόπο του Βαν Γκονγκ)
Πουλιά της συννεφιάς
Κόκκινη ανατολή στην Φρεαττύδα...
Δρόμος του φεγγαριού
Τα ρόδινα ακρογιάλια
κάνει κρύο εκεί έξω...
Κακοκαιρία και κωπηλασία...
Απέραντος σεβασμός!!!
Χιονισμένο Δημοτικό! (φωτο Μαρία Βόντα)
Ακρόπολη χιονάτη!
Κάποιος είχε έμπνευση στην Πειραϊκή..
Experience night..
Σούρουπο στο λιμάνι του Βολου
Γιορτινή και η Φρεαττύδα..
Στολισμένες οι γειτονιές...
Θυμωμένη η θάλασσα στο Νησάκι...
Η μαγεία των Χριστουγέννων!
Ο Πύργος στο μεγάλο λιμάνι έβαλε τα γιορτινά του!
Χρόνια πολλά στον Άγιο Νικόλαο των ναυτικών!
Νοτιάς...
Στολίδια της Πειραϊκής
Φρεαττύδα, βράδυ Νοέμβρη..
Στο πανηγύρι του Άγιου Νείλου..
Το τραμ της νύχτας...
Πύργος στην ομίχλη...
28η Οκτωβρίου 2021
Ιστιοπλοϊκά στην Καστέλλα
Φθινοπωριάζει...
Τα ρόδινα ακρογιάλια...
Ferrari στο Πασαλιμάνι!
Λιμάνι Πειραιά: Αποχαιρετισμός στον Μίκη...
Καλή επιτυχία!
Ηλιοβασιλέματα...
Ένα το χελιδόνι...
Και πάλι, μπράβο ρε παιδιά !!!
Ο Σταυρός της Πειραϊκής στις Ημέρες Θάλασσας 2021
Καβάλα στο δελφίνι...
Σκιές στα μάρμαρα του παρελθόντος
Υπερπανσέληνος!
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Ηλιοβασίλεμα της πυρκαγιάς
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Κάβος τη νύχτα
φωτο Αλέξανδρος Πανίδης
Ο Άγιος Νικόλαος στο Μπαϊκούτσι
Ναυτικός (φωτο Γιώργος Χριστάκης)
25η Μαρτίου 2021 - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Αντανακλάσεις
φωτο Αλέξανδρος Πανίδης
Gone with the wind...
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν...(φωτο Γιώργος Χριστάκης)
Κρουαζιερόπλοια σε λιμάνι

eep logo