“Νίνα 2” από την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού

1 nina 2

Με το έργο Νίνα 2 της Κάτιας Σπερελάκη συνεχίζει τη φετινή της διαδρομή, η δραστήρια Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού.
Στη σκηνή του θεάτρου Γκαράζ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, από την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση για την μοναξιά, τα χαμένα όνειρα, την ματαιοδοξία και το θλιβερό και αβέβαιο παρόν του.

Η ηρωίδα του έργου, μια άνεργη, αποσυρμένη ηθοποιός, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή. Μπερδεμένη ανάμεσα σε πρόσωπα των ρόλων που έπαιξε, ή δεν κατάφερε να παίξει, περιφέρεται στο δωμάτιό της καταφεύγοντας στον καθρέφτη της, στο ποτό, στο τσιγάρο, στις μνήμες της… Αναπολεί τα πρόσωπα που στοίχειωσαν την ζωή της... Μια παράσταση που φέρνει στην σκηνή πολλούς ήρωες από το κλασσικό και σύγχρονο θέατρο.

Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Παπασαρή. Σκηνικά/Εικαστικά: Πασχαλιά Ζαπάλτα. Κοστούμια: Ευαγγελία Ιωαννίδη. Μακιγιάζ: Χρύσα Μιχαηλίδου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: (με σειρά εμφάνισης) Μαίρη Ζιώγου, Δέσποινα Κόκκαλη, Βιργινία Χαλκιά, Γιώργος Δερμάτης, Ευριπίδης Λαδόπουλος, Δημήτρης Ιορδανίδης,
Βαρβάρα Παγώνη, Μαριάννα Τσαγκαρίδη, Γιάννα Μοτσιοπούλου, Αγγελική Παιτάρη,
Νίκος Παναγιωτίδης, Μαριλού Ιστορίου, Πασχαλιά Ζαπάλτα, Νίκος Θεοχαράκης, Έφη Αυγερινού, Μαρία Δημησιάνου, Ευαγγελία Ιωαννίδη, Ζωή Μαργαρίτη, Παναγιώτης Γεωργουδάκης, Ντίνα Γεωργίου, Κατερίνα Μαυράκη, Αθηνά Χατζή, Ρούλα Χρυσάγη.

Θεατρική Σκηνή Γκαράζ, Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών.
Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη.

eep logo