Έκδοση γραμματοσήμου για το 12ο Συνέδριο της ESPO

stamps

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συνέδρους του 12ου Συνεδρίου των Ευρωπαϊκών λιμανιών (ESPO). Τα ΕΛΤΑ κυκλοφόρησαν ειδικό γραμματόσημο και πρωτότυπα συλλεκτικά προϊόντα, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή του Πειραιά, αφού το Συνέδριο της ESPO γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με διοργανωτή τον ΟΛΠ Α.Ε.
Έτσι με την ευκαιρία του ετήσιου Συνεδρίου ESPO στον Πειραιά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σχεδίασαν:
• Ειδικό Εικονογραφημένο Αναμνηστικό Φάκελο που φέρει το γραμματόσημο €0,80 της ESPO από την αναμνηστική σειρά «Επέτειοι Γεγονότα» που κυκλοφόρησε από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στις 20 Μαΐου, καθώς και ειδική σφραγίδα που σηματοδοτεί το συνέδριο ESPO
• Ειδικό συλλεκτικό φυλλαράκι που περιλαμβάνει και τα δυο γραμματόσημα της ESPO που κυκλοφόρησαν από τα ΕΛΤΑ
• Ειδικό Αναμνηστικό Λεύκωμα που περιλαμβάνει τον Φάκελο κα το Φυλλαράκι και συνοδεύεται από περγαμηνή με κείμενο που υπογράφει ο Πρόεδρος ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης
• Κασετίνες με επάργυρο το γραμματόσημο €0,80 της ESPO
• Plexi Glass με εγκλωβισμένο το συλλεκτικό φυλλαράκι της ESPO
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αφιέρωσαν το πρώτο μέρος της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων «Επέτειοι Γεγονότα» που κυκλοφόρησε στις 20 Μαΐου, στο φετινό ετήσιο συνέδριο της ESPO και αμέσως μετά στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, παρουσιάζοντας 3 μοναδικά γραμματόσημα που σχεδίασε η καλλιτέχνης των Ελληνικών Ταχυδρομείων Μυρσίνη Βαρδοπούλου. Στο πλαίσιο της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων κυκλοφορούν παράγωγα φιλοτελικά προϊόντα όπως σετ Φακέλων Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας και αριθμημένο φυλλαράκι.
Τα ΕΛΤΑ αποδεικνύουν με ενέργειες σαν κι αυτές ότι αποτελούν, πλην άλλων, τον κύριο προωθητή της εικόνας και των συμφερόντων της χώρας.

eep logo