Συναντήσεις Ομάδας Γονέων

sxoles goneon

Στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει έναν νέο κύκλο συναντήσεων Ομάδας Γονέων. Στόχος της Ομάδας είναι η ενίσχυση των γονέων στο δύσκολο και σύνθετο ρόλο τους, σε μία εποχή η οποία χαρακτηρίζεται από ραγδαίες αλλαγές.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία, με την υποστήριξη εξειδικευμένων στελεχών, να ανταλλάξουν απόψεις, προβληματισμούς και συναισθήματα σχετικά με την επικοινωνία στην οικογένεια και τις σχέσεις των μελών της. Παράλληλα, θα μπορούν να ενημερωθούν πάνω σε βασικά ζητήματα που τους ενδιαφέρουν.
Η Ομάδα απευθύνεται σε γονείς που έχουν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Οι συναντήσεις θα είναι πρωινές, διάρκειας δύο ωρών, και θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης των αιτούντων. Τόπος διεξαγωγής των συναντήσεων θα είναι η Αίθουσα 7, των παλαιών δημοτικών Σφαγείων στον Ταύρο, στην οδό Επταλόφου.

Η συμμετοχή στην Ομάδα είναι δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι και στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία – Κοινότητας Ταύρου, Επταλόφου 2- Κτίριο 1 (9.00-14.00) ή στα τηλέφωνα: 2103462125 – 2103426414, fax : 2103463116, email: kydt@tavros.gr.

eep logo