Μια μέρα μετά το debate…

dhmarxoi 093

Η επιτυχημένη κατά γενική ομολογία διεξαγωγή του προεκλογικού debate των κυρίων υποψηφίων δημάρχων Πειραιά Γιάννη Μώραλη, Νίκου Μπελαβίλα, Νίκου Βλαχάκου, Διαμάντως Μανωλάκου και Θανάση Διαβολάκη καταδεικνύει ορισμένα θέματα.

Κατ΄ αρχήν, όταν θέλουν, οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μπορούν – παρά τις μεγάλες ή μικρές διαφωνίες τους – να συνομιλήσουν πολιτισμένα.

Επίσης, ένας δημόσιος διάλογος όπως αυτός της Τετάρτης που συνδιοργάνωσαν το Portnet και το Κανάλι-1, φάνηκε ότι μπορεί να μην εξαντλείται στα όρια του «φθηνού εντυπωσιασμού», αλλά να καταφέρνει σε ένα βαθμό να αναδεικνύει τα μεγαλύτερα και τα μικρότερα προβλήματα της πόλης. Και να εκμαιεύει επ΄ αυτών τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων.

Τέλος, η καλή τεχνική κάλυψη ίσως δείχνει και το επόμενο βήμα – την επόμενη ηλικία – του Καναλιού-1. Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά είναι πλέον 32 ετών. Το web-TV, παράλληλα με τη ραδιοφωνική συχνότητα, μπορεί να το «ξαναβαφτίσει» και επανασυστήσει στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Είναι ένα στοίχημα που η επόμενη Δημοτική Αρχή θα μπορούσε να κερδίσει.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το debate των υποψηφίων δημάρχων Πειραιά

dhmarxoi 031

dhmarxoi 038


dhmarxoi 043

dhmarxoi 044

dhmarxoi 046

dhmarxoi 054


eep logo