"Ο κ. Σπίρτζης προκαλεί με φτηνά επικοινωνιακά σόου"

karydis dimitris

Δήλωση του Δημήτρη Καρύδη πρ. βουλευτή και μέλους του ΠΣ του ΠΑΣΟΚ για την υποδοχή του "Ιππόδαμου" στον Πειραιά

Ο κ.Σπίρτζης αντί να προκαλεί με φτηνά επικοινωνιακά σόου, θα έπρεπε να στρωθεί στην δουλειά για να παραδώσει ... χθες το ΜΕΤΡΟ και το ΤΡΑΜ στους Πειραιώτες, που υφιστανται μια απίστευτη ταλαιπωρία.

Μια ταλαιπωρία η οποία δυστυχώς θα κρατήσει ακόμη τουλάχιστον 4 χρονια, καταδικάζοντας ειδικά πολλούς επαγγελματίες σε πολύχρονο οικονομικό αποκλεισμό.

- Χαιρετίζουμε επιτελους την έλευση του Μετροπόντικα στον Πειραια. Η άφιξη του ομως έπρεπε να έχει γίνει πριν απο πολύ χρόνο και το ΜΕΤΡΟ να βρισκεται σε πλήρη λειτουργία στο τέλος του 2017. Κανείς έτσι απο την κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορεί να έρχεται στην πόλη συνοδεία τηλεοπτικών συνεργείων πανηγυρίζοντας. Σε όλους πλέον είναι γνωστό οτι το ΜΕΤΡΟ λόγω κυβερνητικής ανικανότητας και ανεπάρκειας θα παραδοθεί τμηματικά και στον Πειραια θα είμαστε τυχεροί αν φθάσει το 2021 !!

- Δυστυχώς ακόμη μεγαλύτερες καθυστερήσεις συμβαίνουν στην πορεία κατασκευής του ΤΡΑΜ. Ενώ σύμφωνα με τις δεσμεύσεις τους, θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, η ολοκλήρωση της κατασκευής του μετατέθηκε για τα μέσα του 18 και βλέπουμε. Αυτο σημαίνει οτι η θα συνεχιστεί η κυκλοφοριακή και η οικονομική ασφυξία στο κέντρο του Πειραιά.

Ο διαγωνισμός δε, για την προμήθεια 25 νέων συρμών - που έχει ακυρωθεί τρεις φορές μέχρι σήμερα - βρίσκεται στον αέρα μετά απο προσφυγες στο ΣτΕ. Άρα ακόμη και να ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου, τα επόμενα περίπου δύο χρονια δεν θα υπάρχουν νέοι συρμοί και ουσιαστικά θα υπολειτουργεί.

Ας μη μιλήσουμε για την επέκταση του ΤΡΑΜ προς Κερατσίνι - Πέραμα για την οποία έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα ή για την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού απο τον Πειραιά στο Νέο Φάληρο, που παρά τις εξαγγελίες Σπίρτζη δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Η ωμή κοροϊδία και οι απάτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν περνούν πια. Οι πολίτες έχουν γνώση και κρίση.

Pin It