Στηρίξτε ! την Υποδομή του Ποδοσφαίρου μας κύριε Υπουργέ ..

mpratsolis tel

του Στέλιου Μπρατσόλη

 

‘Κύριε Υπουργέ!

Με την Πρωτοβουλία σας να στεγάσει Χορηγικά η ΕΡΤ μετά από 25 χρόνια, μεταδ'οσεις ποδοσφαιρικών Αγώνων 2018-19 της super league , διαμορφώσατε / διαμορφώνετε μια νέα Πραγματικότητα .

Προφανώς εκτιμάτε οτι ένα μέρος της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης .., μπορεί να ‘νοιώσει ‘.. ικανοποίηση , από το γεγονός οτι χωρίς τηλεοπτική συνδρομή θα βλέπει Ποδόσφαιρο απ’ την δημόσια συχνότητα .., δεδομένου .., οτι ούτως η άλλως όλοι μας συνεισφέρουμε μέσω του τέλους των λογαριασμών της ΔΕΗ..στον Προϋπολογισμό της ΕΡΤ .

Αυτή κύριε υπουργέ είναι η μια ‘Ανάγνωση ‘..

Η ‘Αλλη ‘ ομως κύριε Υπουργέ είναι , οτι το Πανελλαδικο Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρο που αποτελεί την ‘ραχοκοκαλια ‘ του ‘ολου ποδόσφαιρου μας ‘.., και τον σίγουρο προθάλαμο της μεθοδικης Αναπτυξης του , υπερ των Εθνικων μας Συγροτηματων .., δεν συμπεριλαμβανεται στην χορηγική πρωτοβουλία σας..

Κύριε Υπουργέ !

Έχοντας 35 και πλέον χρόνια Οργανική συμμετοχή στο Ελληνικό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και έχοντας βιώσει απο ‘πρώτο χέρι ‘ την Αγωνία και τον Αγώνα ! στυλοβατών του που ‘Ματώνουν ‘ κυριολεκτικά απ’τη τσέπη τους για να κρατήσουν ενεργά τα σωματεία τους, δικαιούμαι να ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ! να Χορηγήσετε με 2 -3 εκ, ευρώ , και την στήριξη των Υποδομών όλων των Ποδοσφαιρικών μας Ενώσεων , μεσω του ίδιου προϋπολογισμού της ΕΡΤ .

Μια τέτοια επιλογή σας θα αποτελέσει ‘ΟΞΥΓΟΝΟ ‘ και Ηθική Δικαίωση για τις Ενώσεις μας και όλα τα Ερασιτεχνικά Σωματεία μας που Πανελλαδικά Συνεχίζουν να ΠΑΛΕΥΟΥΝ & να ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ .. Μόνα τους ! ‘

Pin It

eep logo