Το «Κανάλι Ένα» έκοψε την πίτα του

pita dhrap


Πλήθος φίλοι και πολιτικοί στην καθιερωμένη εκδήλωση του ραδιοσταθμού της πόλης


Εκατοντάδες φίλοι του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά, «Κανάλι Ένα 90,4» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο Café Monte Carlo, στη πλατεία Αλεξάνδρας, για την καθιερωμένη κοπή της πίτας του ραδιοσταθμού της πόλης.

O πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Παναγιώτης Αβραμίδης, ο αντιπρόεδρος Στέλιος Μπρατσόλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον εξαιρετικά φιλόξενο χώρο του Monte Carlo και έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει το Κανάλι Ένα 90,4, ένα από τα ιστορικότερα ραδιόφωνα της χώρας. Επίσης ανέφερε ότι σε συνεργασία με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων θα επιδιώξει τη συμμετοχή τους στο Κανάλι Ένα 90,4 με σκοπό το ραδιόφωνο του Δήμου Πειραιά να γίνει διαδημοτικό.

Ξεχωριστή νότα έδωσε στην εκδήλωση η εντυπωσιακή παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά, που παιάνιζε αγαπημένα τραγούδια και κατενθουσίασε τον κόσμο. Η Διοίκηση της ΔΗ.ΡΑ.Π. ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά της και διέθεσε την Φιλαρμονική.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Π. Χατζηπέρος, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Ε. Σταματάκη, Κ.Δουζίνας, Γ.Γεννιά και Ε. Καρακώστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Κατσαφάδος, η βουλευτής του ΚΚΕ, Δ. Μανωλάκου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γ. Δαβάκη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Πειραιά, Β. Ταταρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Βοϊδονικόλας, Α. Αργουδέλης, Στ. Γαϊτανάρος, Γ. Μελάς και Α. Χαρβαλάκου-Γλύκα καθώς επίσης και ο πρώην δήμαρχος και νυν Εντεταλμένος Σύμβουλος Χ.Αγραπίδης. Παρόντες ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Καλαγιά, Μ. Σταθάκη και Ν. Αγγελόπουλος όπως επίσης ο πρόεδρος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Ν. Γκόλφης, η πρόεδρος της Β’ Δημοτικής Κοινότητας, Ε. Αθανασίου και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Γ. Αλιφραγκής και Χ.Μακρής

Στην κοπή της πίτας της ΔΗ.ΡΑ.Π βρέθηκαν και οι δήμαρχοι Νίκαιας – Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδης, Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτης και Ταύρου - Μοσχάτου, κ. Α. Ευθυμίου μαζί με τον γενικό γραμματέα Μ. Αντωνάκο καθώς και ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρ. Γουρδομιχάλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών Ελλάδος κ. Μιχ. Κυριακίδης, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Β. Αποστολάτος, ο πρώην βουλευτής Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και πρώην δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδων, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Δημήτρης Κατσικάρης, ο πρώην δήμαρχος Περάματος, Γ.Γλύκας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σ. Μαλέλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Αν. Στελιάτος, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Ν. Διαμαντής, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Θ. Τσόντος, ο πρόεδρος του ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Γ. Μαρωνίτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοχόων Πειραιά Θ. Ματθιουδάκης, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά Γ. Σπάθας, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Α.Γλύκας, η γενική γραμματέας του Ο.Σ.Φ.Π, Χ. Τσιλιγκίρη και πολλοί άλλοι

 

eep logo