Υoung Talents Play in the City Πειραιάς

ytinthecity gt

Με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πειραιά, το youngtalents.gr και την Μαρίνα Ζέας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Μαρίνα Ζέας το πρώτο «Young Talents Play in The City Πειραιάς» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πειραιά, το youngtalents.gr και την Μαρίνα Ζέας.

Παρόλο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το εορταστικό κλίμα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς, περισσότερα από 200 παιδιά 8-12 ετών από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές έπαιξαν για πάνω από 4 ώρες βόλλευ σε μια από τις πλέον όμορφες περιοχές του Πειραιά.

Πολύτιμη για το event ήταν η συνεισφορά της ΕΣΠΕΔΑ καθώς και του Ερυθρού Σταυρού.

Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι ομάδες βόλλευ Ανδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού καθώς και πλήθος ομοσπονδιακών τεχνικών.

Φυσικά δεν έλειψε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ο οποίος δήλωσε :

“Hταν μια όμορφη πρωτοβουλία του κ. Τράπαλη και της κας Αναστασοπούλου. Σήμερα χαρήκαμε το Play in the City, μία πρωτοποριακή διοργάνωση που δεν είχα ξαναδεί αλλά όταν άκουσα την πρόταση, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Οι ομάδες του Πειραιά στήριξαν την διοργάνωση, θέλαμε τον Ολυμπιακό να έχει πιο μεγάλη συμμετοχή αλλά νομίζω σε μια ωραία μέρα με ήλιο σε ένα ωραίο μέρος του Πειραιά στην Μαρίνα Ζέας, αυτή η αθλητική διοργάνωση για παιδιά ήταν ότι καλύτερο.

Σήμερα κάναμε το Young Talents Play in the City και μακάρι να συνεργαστούμε και τα επόμενα χρόνια και να το μεγαλώσουμε. Αυτά τα θέλει ο κόσμος, τα θέλει η νεολαία. Είμαστε μια δημοτική αρχή που έχει πολλούς ανθρώπους που προέρχονται απο τον αθλητισμό. Ειδικά για το γυναικείο βόλλευ έχω να πω πως είναι σημαντικό το γεγονός πως έχουμε δύο ομάδες της πόλης μας στην Α1 κατηγορία, τον Ολυμπιακό και τον Πορφύρα, άρα όλες οι συγκυρίες ήταν θετικές και νομίζω το χαιρόμαστε όλοι.

Ο Δήμος Πειραιά είναι πάντα ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση και θα στηρίξουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία ώστε να κάνουμε όμορφα πράγματα.»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Play in the City, Γιώργος Τράπαλης επισήμανε ότι «στόχος αυτών των event είναι να δείξουμε στα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό ότι μπορούν να παίξουν οπουδήποτε, σε πλατείες, σε αλάνες, σε πάρκα. Από την στιγμή που υπάρχει έλλειψη αθλητικών χώρων, οφείλουμε να βρούμε τρόπους, ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε όλα τα παιδιά να αθλούνται. Σήμερα προσφέραμε σε όλους τους μικρούς κυρίους και τις μικρές κυρίες την δυνατότητα να παίξουν και να χαρούν σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία που είναι ορόσημο για τον Πειραιά.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Πειραιά που ήταν ανοιχτός εξ αρχής στην συνεργασία μας καθώς και την μαρίνα Ζέας για την παραχώρηση αυτού του όμορφου χώρου.»

Το Play in the City συνδιοργανώνεται με το youngtalents.gr που είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τον νεανικό αθλητισμό και τις υποδομές. Η Marketing Manager του youngtalents.gr Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου ανέφερε:

«Το Youngtalents.gr στηρίζει όλες τις ενέργειες που προωθούν τον υγιή αθλητισμό. Ενας απο τους βασικούς στόχους μας είναι να προσελκύσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν

σοβαρά με τον νεανικό αθλητισμό και να συμβάλλουν ώστε αυτά τα παιδιά να αναπτύξουν υγιή πρότυπα και να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταλέντο τους. Απο πλευράς μας είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτές οι πρωτοβουλίες βρίσκουν ανοιχτά αυτιά και συμπαραστάτες όπως ο κ. Μώραλης και οι συνεργάτες του στο Δήμο του Πειραιά.»

 

 

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ