«Χαράζοντας Δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού»

rea run

Η Ομάδα της κλινικής Ρέα στη 10η επετειακή διοργάνωση του Άλμα Ζωής

Η Κλινική ΡΕΑ, υπερήφανος υποστηρικτής του Αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού «Greece Race for the Cure®», συμμετείχε στη 10η επετειακή διοργάνωση του Άλμα Ζωής, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, στο Ζάππειο.
Η ομάδα της κλινικής, #REArunnersteam, συμμετείχε στον Αγώνα Δρόμου των 5χιλιομέτρων, αλλά και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, «Χαράζοντας Δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού». Στην ομάδα συμμετείχαν ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της ΡΕΑ!

Περισσότεροι από 5.000 γυναίκες και άνδρες επισκέφθηκαν το περίπτερο της Κλινικής ΡΕΑ στο προαύλιο του Ζαππείου, για να ενημερωθούν σχετικά με την πρόληψη και τις διαγνωστικές εξετάσεις που η ΡΕΑ προσφέρει σε ανταγωνιστική, προνομιακή τιμή, με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Μαστού.
Επιπλέον, η ομάδα της ΡΕΑ με το παιχνίδι «ThinkOutsidetheBox» κέντρισε την προσοχή του κοινού και μετέδωσε το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ταμπού, παροτρύνοντας τις γυναίκες που νοσούν, ή έχουν νοσήσει, αλλά και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τους, να σκέφτονται και να μιλούν ελεύθερα για την πάθηση και τα συναισθήματά τους γύρω από αυτή.

Η Κλινική ΡΕΑ συμμετέχει, αλλά και διοργανώνει δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση στο θέμα της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού, συμβάλλοντας στην προσπάθεια διάδοσης του μηνύματος της έγκαιρης διάγνωσης. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι εκστρατείες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης έχουν συντελέσει σημαντικά στον συστηματικό διαγνωστικό έλεγχο, ολοένα περισσότερων γυναικών, χάρη στον οποίο ο καρκίνος του μαστού ανιχνεύεται σε αρχικό στάδιο, όπου αντιμετωπίζεται με πολύ θετική πρόγνωση για τις γυναίκες.
Μέχρι χθες παράλειψη, από σήμερα πρόληψη!

Σχετικά με το Greece Race for the Cure…

Το Greece RacefortheCure® είναι ένας αγώνας- θεσμός, ο 2ος μεγαλύτερος αγώνας RacefortheCure® παγκοσμίως και πραγματοποιείται με την έγκριση της Susan G. Komen® και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Φέτος, στην επέτειο των 10 ετών της Διοργάνωσης, το Greece RacefortheCure® πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κύριος Κωστής Μπιτζάνης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας, κα Μαρία Στρατηγάκη.

korkidis vasilis new

του Βασίλη Κορκίδη*

zoupis zaxarias

Του Ζαχαρία Ζούπη*

Dimitrios Vikelas

Έκθεση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Αντανακλάσεις
φωτο: Δημήτρης Βρανάς
Στα νερά του λιμανιού..
Φθινοπωριάζει...
Τα ρόδινα ακρογιάλια...
Ferrari στο Πασαλιμάνι!
Νύχτες στο λιμάνι...
Λιμάνι Πειραιά: Αποχαιρετισμός στον Μίκη...
Κάθοδος στη θάλασσα..
Μια θάλασσα ελπίδες...
Καλή επιτυχία!
Ώρα να ανοίξουμε πανιά!
Ηλιοβασιλέματα...
Ένα το χελιδόνι...
Σύννεφα στα νερά της Αίγινας
Και πάλι, μπράβο ρε παιδιά !!!
Ο Σταυρός της Πειραϊκής στις Ημέρες Θάλασσας 2021
Καβάλα στο δελφίνι...
Σκιές στα μάρμαρα του παρελθόντος
Υπερπανσέληνος!
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Ηλιοβασίλεμα της πυρκαγιάς
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Κάβος τη νύχτα
φωτο Αλέξανδρος Πανίδης
Συν-ομιλίες
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Ο Άγιος Νικόλαος στο Μπαϊκούτσι
Πέφτει η νύχτα στο λιμάνι...
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Ούτε ο Σταυρός δεν μας προστατεύει...
Σταυρός, Μπαϊκούτσι, 28.03.2021
Ναυτικός (φωτο Γιώργος Χριστάκης)
25η Μαρτίου 2021 - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Αντανακλάσεις
φωτο Αλέξανδρος Πανίδης
Gone with the wind...
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν...(φωτο Γιώργος Χριστάκης)
Τα ρόδινα ακρογιάλια
Κρουαζιερόπλοια σε λιμάνι

eep logo