ΑΝΕΚ: Με πλώρη την Κρήτη ...από 20 €

anek lines

Διακοπές στην Κρήτη, με οικονομία, άνεση και πολυτέλεια!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η ΑΝΕΚ LINES φροντίζει να συνδυάσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη, με την οικονομία, την άνεση και την πολυτέλεια! Η ΑΝΕΚ LINES ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη όσων επιλέγουν κάποιο από τα πλοία του στόλου της για τα ταξίδια τους, προσφέρει μοναδικές εκπτώσεις σε ημερήσια και βραδινά δρομολόγια, με εισιτήρια που ξεκινούν από 20€, ελκυστικά πακέτα προσφορών από 76€ το άτομο με ΙΧ και προνομιακές παροχές. 

Φέτος, το καλοκαίρι, ταξιδέψτε με την ΑΝΕΚ LINES, στους ειδυλλιακούς προορισμούς της Κρήτης. Kάντε τη βουτιά σας στην εξωτική Μονή Χρυσοσκαλίτισσας ή επιλέξτε στα νότια των Χανίων την παραλία Κρίταμα με τα ρηχά τυρκουάζ νερά και θέα το Φραγκοκάστελο και τα Λευκά Όρη. Περάστε και από τα δημοφιλή Φαλάσαρνα με το μεγαλύτερο beach party της Κρήτης. Ζήστε μοναδικές εμπειρίες συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ανωγείων στο όμορφο Ρέθυμνο. Ακολουθείστε ευχάριστες διαδρομές στο Ζαρό του Ηρακλείου και απολαύστε φρέσκο ψάρι στο γραφικό Παλαίκαστρο, έναν από τους πιο γαλήνιους Λασιθιώτικους προορισμούς. Για τους λίγο πιο «εναλλακτικούς»… μια βόλτα στο φαράγγι του Χα, στην Ιεράπετρα με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού, θα φέρει τους τολμηρούς πιο κοντά με τις άγριες ομορφιές του νησιού.

H ANEK LINES προσφέρει καθημερινά ημερήσια και βραδινά δρομολόγια από και προς τα Χανιά και το Ηράκλειο, αλλά και εκπτώσεις και προσφορές όπως:
• 30% έκπτωση στα ημερήσια δρομολόγια σε καμπίνες και ΙΧ
• 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε τετράκλινη καμπίνα
• 20% έκπτωση στα βραδινά δρομολόγια στα εισιτήρια επιστροφής
• 50% έκπτωση για παιδιά από 5-10 ετών σε όλες τις θέσεις
• Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους
• Έως 50% έκπτωση σε φοιτητές-σπουδαστές.

Γίνετε μέλος στο πρόγραμμα ΑΝΕΚ Smart Bonus και κερδίστε εκπτώσεις, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια, κάνοντας την έξυπνη επιλογή για τα ταξίδια σας!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε το www.anek.gr, καλέστε στα τηλ. 210 4197400, 28210 27500, 28210 308000 ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Η ΑΝΕΚ LINES σας κλείνει “ραντεβού στο πλοίο” και σας ταξιδεύει στην Κρήτη και αυτό το καλοκαίρι από 20 € .

 

eep logo