Ugs.gr : Η ιστοσελίδα της ΕΕΕ

internet sites

Τα νέα της μεγαλύτερης ναυτιλίας του κόσμου με ένα «κλικ» στον υπολογιστή σας!

 

Tην δημιουργία ιστοσελίδας ανακοίνωσε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Όλες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να πληροφορούνται για την μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου από την ιστοσελίδα www.ugs.gr , η οποία λειτουργεί από την Δευτέρα 3/7/2017.
Στην πρώτη σελίδα ξεχωρίζει το μήνυμα του προέδρου της ΕΕΕ κ. Θεόδωρου Βενιάμη ο οποίος μεταξύ άλλων σημειώνει: «Αποτελεί επιχειρηματικό αλλά κυρίως εθνικό μας στόχο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πατρίδα μας το προνόμιο να κατέχει την πρώτη ναυτιλία διεθνώς. Η ιστορικά επιτυχής διαδρομή της ναυτιλίας μας αποδεικνύει ότι έχουμε τη δυναμική να το επιτύχουμε, ακόμη και μέσα στο σύγχρονο σύνθετο και απρόβλεπτο οικονομικό και πολιτικό διεθνές γίγνεσθαι.
Η εκπροσώπηση μιας τόσο μεγάλης βιομηχανίας εθνικού και διεθνούς βεληνεκούς είναι ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη. Η συσπείρωση όμως της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας γύρω από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αποτελεί ύψιστο συλλογικό καθήκον, καθώς και αναμφισβήτητα το πιο αποτελεσματικό διαπραγματευτικό ατού ώστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στον κοινό αυτό στόχο»

eep logo