Ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει με τον Ρονάλντο

neymar ronaldo

Την επιθυμία του να αγωνιστεί ως συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε η ομάδα του να αποκτήσει τον Πορτογάλο, ο οποίος φέρεται να είναι όλο και πιο κοντά στην έξοδο από τη Γιουβέντους. Η επιθυμία του δεν είναι εντελώς παράλογη, αν πιστέψουμε τα προγνωστικά στοιχήματος, αφού η Παρί βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ρονάλντο.

Ο Νεϊμάρ, που άφησε την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί το 2017 για 222 εκατομμύρια ευρώ, συχνά πυκνά φημολογούταν πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Ωστόσο έβαλε πλέον οριστικά φρένο στις φήμες, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ως το 2025. Βάλθηκε λοιπόν να… προσκαλεί τον Ρονάλντο ώστε να χτίσουν ένα δίδυμο κορυφής στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Θέλω να παίξω με τον Ρονάλντο», ανέφερε πρόσφατα στην εφημερίδα Marca ο Νεϊμάρ. «Έχω αγωνιστεί μαζί με τον Μέσι και τον Εμπαπέ, αλλά όχι με τον Ρονάλντο».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, όμως αν οι «Μπιανκονέρι» μείνουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, τότε πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις των στοιχηματικών, η Γιουβέντους είναι οριακά το φαβορί για να τον διατηρήσει ακόμα μία χρονιά, όμως η Παρί δεν είναι τόσο μακριά. Από εκεί και πέρα, στη λίστα με τις υποψήφιες βρίσκουμε και τις παλιές αγάπες του Πορτογάλου σούπερ σταρ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Σπόρτιγνκ Λισαβόνας.

eep logo