Ο Πρέσβης της Ινδονησίας στο Αρχηγείο του Λιμενικού

yna indonesia

Θέματα ενίσχυσης της συνεργασίας των Ακτοφυλακών των δύο χωρών

Ο Ινδονήσιος Πρέσβης Ferry Adamhar πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Μαΐου επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη.

Εν λόγω Πρέσβης συνοδευόταν από στελέχη της Ινδονησιακής Πρεσβείας, ενώ από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, ο Διευθυντής του Κλάδου Ναυτιλίας Υποναύαρχος Λ.Σ. Αγησίλαος Αναστασάκος, καθώς και Επιτελείς των Διευθύνσεων του Κλάδου Ασφάλειας & Αστυνόμευσης και Ναυτιλίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ινδονησιακής πλευράς συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ενίσχυσης της συνεργασίας των Ακτοφυλακών τους στη βάση των συνομιλιών της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του Αρχηγού της Ινδονησιακής Ακτοφυλακής στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής την 03-05-2019.

eep logo