Διαδοχικές συναντήσεις Γ.Πλακιωτάκη με φορείς της ναυτιλίας και του Λιμενικού

plakiotakis seen

Με την διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) συναντήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουλίου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝ κ. Μιχάλης Σακέλλης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα τρέχοντα θέματα της Ελληνικής ακτοπλοΐας, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συναντήσεις με απώτερο στόχο την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων στα χρονίζοντα θέματα του κλάδου.Στην συνάντηση συμμετείχαν πλην του κ. Σακέλλη και οι κ.κ. Αδαμάντιος Κρασανάκης Γενικός Γραμματέας, ο κ. Ιωάννης Δεπάστας, Ταμίας, καθώς και οι κ.κ. Ιωάννης Βαρδινογιάννης, Θεολόγος Παναγιωτάκης, Διονύσης Θεοδωράτος, Ευστράτιος Απέργης, Νίκος Καβαλλιέρος, Αντώνης Γιαλεσάκης, καθώς και ο κ. Ανδρέας Ποταμιάνος, ως εκπρόσωπος της κρουαζιέρας.

plakiotakis psyyen

Επίσης συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης με την διοίκηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΝ. Στην συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Ζηνοβία Κυραμαργιού, η Αντιπρόεδρος κα. Παναγιώτα Αλειφεροπούλου, η κα. Ευγενία Κατσουλάκου, Γενική Γραμματέας, η κα. Δέσποινα Πασούλα, Ταμίας, καθώς και τα μέλη της διοίκησης κα. Γεωργία Κουμενιώτη, καθώς και οι κ.κ. Δημήτρης Γκερλές και Στέργιος Τόψης.

plakiotakis limeniko

Εξ άλλου συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.). Στην συνάντηση εκ μέρους της Π.Ε.Α.Λ.Σ. συμμετείχαν οι κ.κ. Σπυρίδων Πασσάκος Πρόεδρος, Γεώργιος Μαραγκός Α΄ Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Μακρής Β΄ Αντιπρόεδρος, Χρήστος Καβελάρης Γ΄ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Παπαδάκης Γενικός Γραμματέας και Μιχάλης Τσαρίδης Ταμίας. Στο τέλος της συνάντησης η Διοίκηση της Π.Ε.Α.Λ.Σ. παρέδωσε στον κ. Πλακιωτάκη πλακέτα με το θυρεό της Ένωσης.

plakiotakis sitesap

Επιπλέον, συνάντηση με την διοίκηση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) είχε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης. Στην διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πλακιωτάκης ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν τον ΣΙΤΕΣΑΠ.
Στην συνάντηση εκ μέρους του Συνδέσμου μετείχαν η κα. Ελένη Βρυώνη Πρόεδρος, καθώς και οι κ.κ. Ιωάννης Μακρυδάκης Α’ Αντιπρόεδρος, Ευθύμιος Μπίμπης Γεν. Γραμματέας και Πάρις Λουτριώτης, μέλος της Διοίκησης και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων.

plakiotakis poepls

Κατά τη διάρκεια της ημέρας επίσης, συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε ο Υπουργός Ναυτιλίας με την διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.). 
Στην συνάντηση εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. συμμετείχαν οι κ.κ. Παναγιώτης Τσιάνος Πρόεδρος, Χαράλαμπος Γιαννακάκης Αν. Γενικός Γραμματέας, Βασίλειος Κουζής εκπρόσωπος Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, καθώς και τα μέλη της διοίκησης Αθανάσιος Τσατσουλής και Γεώργιος Ελευθεράκης.

 

Pin It