Διαδοχικές συναντήσεις Πλακιωτάκη με φορείς της ναυτιλίας

yna 250719

Μαρίνες, πορθμεία και θαλάσσιος τουρισμός στο τραπέζι των συνομιλιών

Μαρίνες

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκαν την Πέμπτη 25 Ιουλίου ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος κ. Σ. Κατσικάδης, ο Αντιπρόεδρος της κ. Ι. Αλεξόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της κ. Κ. Ασβεστάς.

Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τους τουριστικούς λιμένες της χώρας, ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την Ένωση.

Πορθμεία

Επίσης ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε χθες και με την διοίκηση της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού.
Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης.
Εκ μέρους της Ένωσης Πλοιοκτητών Πορθμείων Εσωτερικού στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Παράσχος Τσαγκάρης Πρόεδρος, Ευάγγελος Τσώκος Αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Μαγιάτης Γενικός Γραμματέας, καθώς και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ευάγγελος Σοφράς και Ιωάννης Μητσόπουλος.

Θαλάσσιος Τουρισμός

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκαν χθες και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Μιχάλης Σκουλικίδης, ο Αντιπρόεδρος της κ. Σπύρος Γαλανάκης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κυρία Γιούλη Κουρούβανη.
Στην διάρκεια της συνάντησης η διοίκηση του Συνδέσμου ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η συζήτηση για περαιτέρω εξέταση και ενημέρωση επί των θεμάτων που τον απασχολούν.

Pin It

eep logo