Ο υφ.Εθνικής Άμυνας Αλ. Στεφανής στο Ναυτικό νοσοκομείο Πειραιά

stefanis naftiko nosokomeio peiraia

Επίσκεψη και στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού στην Πάχη Μεγάρων

Εξ αποστάσεως παροχή θεραπευτικής παρέμβασης του προσωπικού του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών σε περιστατικό σε ακριτικό νησί του Αιγαίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, παρακολούθησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής κατά τη σημερινή επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του κέντρου, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα αναπτύχθηκε από το προσωπικό του Κέντρου και παρέχεται, κατόπιν αξιολόγησης, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού, προστίθεται στην ανακοίνωση. Ο κ. Στεφανής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που συντελείται στα δεκατρία έτη της αδιάλειπτης λειτουργίας του Κέντρου και επανέλαβε τη «δεδομένη» στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

stefanis elikoptero

Περαιτέρω ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε το 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού (ΣΥΑΣ) στην Πάχη Μεγάρων, όπου συζήτησε με τη διοίκηση θέματα που αφορούν στην υποστήριξη και συντήρηση των πτητικών μέσων, καθώς και την επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των μονάδων του.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη το προσωπικό για την «άριστη» απόδοσή του στις καθημερινές πολλαπλές επιχειρησιακές δραστηριότητες και στις αποστολές επ' ωφελεία του κοινωνικού συνόλου (αεροδιακομδές-αεροπυροσβέσεις).

Pin It

eep logo