Δεν συμμετέχει η SAOS FERRIES στη διεκδίκηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη

saonisos

«Απορρίπτουμε τη δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος να αυξήσουμε το εισιτήριο, επιβαρύνοντας υπέρμετρα τον επισκέπτη του νησιού»

Τη μη συμμετοχή της στη διεκδίκηση της τακτικής δρομολόγησης πλοίου, για την εξυπηρέτηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη γνωστοποίησε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η εταιρία SAOS FERRIES.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρία μας, ακολουθώντας πιστά τα όσα είχε προεξαγγείλει, απευθύνεται στους κατοίκους της Σαμοθράκης προς ενημέρωσή τους. Όπως είναι γνωστό, αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για την τακτική δρομολόγηση, (χωρίς επιδότηση) πλοίου για την εξυπηρέτηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Όντας έντιμοι και ευγνώμονες στον τόπο αυτό και τους ανθρώπους του, γνωστοποιούμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στη διαδικασία τακτικής δρομολόγησης στο νησί, η οποία θα μας απέφερε κέρδη σε σύγκριση με το προηγούμενο καθεστώς επιδότησης.

Σεβόμενοι τον Έλληνα καταναλωτή και επιβάτη, απορρίπτουμε τη δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος ν' αυξήσουμε το εισιτήριο στην τιμή των 25 ευρώ, επιβαρύνοντας υπέρμετρα τον επισκέπτη του νησιού και βλάπτοντας έτσι την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Σαμοθράκης.

Πορευόμαστε με τις αρχές που ξεκινήσαμε, τηρήσαμε σε όλη τη διαδρομή μας και θα συνεχίσουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε. Με δεδομένο ότι τα αισθήματα αγάπης νικούν αυτά της πικρίας ευχόμαστε το καλύτερο για τον τόπο και την ευημερία του».

 

Pin It

eep logo