Συνάντηση υπουργού Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου

plakiotakis giannis

Άμεση δρομολόγηση τοπικών θεμάτων για τον τουρισμό και τη ναυτιλία

Θέματα που σχετίζονται με την επανασύσταση και λειτουργία του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης, την προσπάθεια για την απόκτηση των εγκαταλελειμμένων ακινήτων του Δημοσίου (ΕΟΜΜΕΧ / Φρουραρχείο), του τουριστικού ακινήτου του Καλού Χωριού, καθώς και του κτιρίου του ΕΟΜΜΕΧ, προκειμένου να διαμορφωθεί και να παραχωρηθεί στην ΑΣΤΕΚ ως χώρος εκπαίδευσης, συζήτησαν σήμερα στη διάρκεια συνάντησης που είχαν, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό και αντιδημάρχους.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα του Καταδυτικού Πάρκου Αγίου Νικολάου αναφορικά με τις ενέργειες που θα πρέπει άμεσα να αναληφθούν, καθώς και το ζήτημα της διευθέτησης του χωροταξικού της Μαρίνας.

«Με τη σημερινή συνάντηση επιβεβαιώνεται η άριστη συνεργασία που υπάρχει με τον υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, αναφορικά με μια σειρά ζητήματα που έχουν τεθεί σε προηγούμενο χρόνο, την εξέλιξη των οποίων παρακολουθούμε συνεχώς» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός.

Ειδική αναφορά έγινε και για το δίκτυο ύδρευσης της Ελούντας, από το νερό του φράγματος Αποσελέμη, «ένα έργο που αποτελεί ουσιαστική στήριξη του τουριστικού τομέα της περιοχής, για την απεμπλοκή των μεγάλων επενδύσεων στη χώρα (Πλευρά), για το θέμα του ΒΟΑΚ, καθώς και στο αίτημα για την ανταλλαγή των μετοχών του δήμου στην "BLUEgr" με το τουριστικό περίπτερο του Αμμουδίου» επισήμανε ο κ. Ζερβός.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στα ζητήματα που του έθεσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, εξέφρασε τη βούληση του, σε συνεργασία με τον δήμο και τους τοπικούς φορείς, να υπάρξει άμεση δρομολόγηση τους. «Γνωρίζοντας επαρκώς τα θέματα που διαχειριζόμαστε "τρέχουμε" με γρήγορους ρυθμούς, τόσο κεντρικά όσο και σε τοπικό επίπεδο, αφού μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου και του νομού, γεγονός που θα αποτυπωθεί πολύ σύντομα» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας.

eep logo