Δωρεά της ONEX SYROS SHIPYARDS ενός περιπολικού οχήματος στο Λιμεναρχείο Σύρου

limenarxeio syrou

ΟΝΕΧ: «Υπηρετούμε με περηφάνια αυτούς που περήφανα υπηρετούν την πατρίδα μας»

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη σταθερή συμβολή των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου στο έργο του Λιμενικού Σώματος απέστειλε διά μέσω επιστολής του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ONEX SYROS SHIPYARDS, κ. Πάνο Ξενοκώστα, ο Λιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Ιωάννης Βαμβακούσης.

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Λιμενάρχης, εκφράζει τις ευχαριστίες της υπηρεσίας του για τη δωρεά προς το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και ειδικότερα προς τη Λιμενική Αρχή Σύρου, ενός περιπολικού οχήματος και συγκεκριμένα μίας καινούριας μοτοσυκλέτας με τα παρελκόμενα αυτής.

Ο κ. Βαμβακούσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ευγενική αυτή προσφορά-δωρεά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση των επιχειρησιακών μέσων και κατά ακολουθία στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δομής, ετοιμότητας και αποτελεσματικότητάς της, επ’ ωφελεία πάντοτε του κοινωνικού συνόλου και δη σε χρονικές περιόδους, όπως η παρούσα, όπου η ανάγκη παρουσίας των εκπροσώπων της πολιτείας, ένστολων και μη, είναι απαραίτητη όσο ποτέ».
Κλείνοντας την επιστολή του ο κ. Λιμενάρχης τόνισε την σπουδαιότητα για την αυθόρμητη και με πρόσθετη αξία προσφορά της εταιρείας προς το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Η επιστολή αποδεικνύει τη συνεχή στήριξη της ONEX SYROS SHIPYARDS στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή του οποίου τα στελέχη με υψηλό αίσθημα καθήκοντος προστατεύουν τους λιμένες και τους συμπολίτες της χώρας μας.

Η ONEX SYROS SHIPYARDS ευχαριστεί με τη σειρά της τη Λιμενική Αρχή Σύρου για το έργο της και υπόσχεται ότι θα είναι συμπαραστάτης της στον καθημερινό της αγώνα με τις δυνάμεις που διαθέτει και βάσει της εταιρικής φιλοσοφίας της: «Υπηρετούμε με περηφάνια αυτούς που περήφανα υπηρετούν την πατρίδα μας».

 

eep logo