Ο Αρχηγός του Λιμενικού στη Λέσβο

limeniko lesvos

Συγχαρητήρια για το ζήλο και την αποτελεσματικότητά τους

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης πραγματοποίησε επίσκεψη στη νήσο Λέσβο, συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό, όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Σκανδάλη καθώς και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κωνσταντίνο Φλουρή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λέσβο, επισκέφθηκε την 9η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Λιμενικό Σταθμό της Μήθυμνας, όπου και συνομίλησε με τα στελέχη των Λιμενικών Αρχών, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη των Υπηρεσιών και τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, τους Δημάρχους της Μυτιλήνης και της Δυτικής Λέσβου, τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε., τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Βορείου Αιγαίου, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της περαιτέρω βελτίωσης της συνεργασίας τους με το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.