Ο αναπτυξιακός ρόλος του λιμένα Ελευσίνας στις εμπορευματικές μεταφορές

kamarinakis adamantiadis

Συνάντηση Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας – Ε.Ε.ΣΥ.Μ

Ο αναπτυξιακός ρόλος του λιμένα Ελευσίνας στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών της χώρας, ήταν το κεντρικό θέμα της συνάντησης που είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ κ. Απόστολος Καμαρινάκης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα στα γραφεία του ΟΛΕ ΑΕ την Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ Ε.Ε.ΣΥ.Μ και Ο.Λ.Ε. AE και, κυρίως, οι προοπτικές αξιοποίησης των υφιστάμενων δυνατοτήτων του λιμανιού της Ελευσίνας, δεδομένης της γειτνίασής του με το Οδικό και Σιδηροδρομικό Δίκτυο της χώρας, προκειμένου να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των εμπορευματικών μεταφορών της χώρας.

eesym kamarinakis

Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάδειξης και ανάπτυξης του εκτεταμένου παραλιακού μετώπου της περιοχής, αρμοδιότητας του Ο.Λ.Ε. ΑΕ.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν στελέχη του ΟΛΕ ΑΕ και από πλευράς Ε.Ε.ΣΥ.Μ ο κ. Γεώργιος Εμμανουλόπουλος Τοπογράφος Μηχανικός, Συγκοινωνιολόγος, Μέλος Ε.Ε.ΣΥ.Μ και η Μαρία Τελεμέ, Υπεύθυνη Γραμματείας Ε.Ε.ΣΥ.Μ. 

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών ξεναγήθηκε στις λιμενικές εγκαταστάσεις και στην χερσαία ζώνη του λιμένα Ελευσίνας.