‘Ηomeport’ ο Πειραιάς για το ανακαινισμένο Norwegian Spirit!

Norwegian Spirit

30 αναχωρήσεις 7ήμερων κρουαζιερών το 2020 - Aπό 19 Απριλίου έως 8 Νοεμβρίου

Η Norwegian Cruise Line, πρωτοπόρος στην παγκόσμια κρουαζιέρα, παρουσιάζει και ανακοινώνει το "ολοκαίνουριο" κρουαζιερόπλοιό της, Norwegian Spirit, μετά την ανακαίνισή του ύψους άνω των 100 εκατ. δολαρίων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην ποιοτική αναβάθμιση του στόλου της. Το ‘Norwegian Spirit’, αναχωρεί ξανά με 14 πρόσθετες αίθουσες εκδηλώσεων και πανέμορφους σύγχρονους κοινόχρηστους χώρους.

Τα προγράμματα του κρουαζιερόπλοιου προβλέπουν προσεγγίσεις σε επτά ή οκτώ λιμάνια ανά 7ήμερο, σε ελκυστικούς, δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ρόδος, η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κέρκυρα, ο Βόλος και η Πάτμος στην Ελλάδα, η Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι στην Τουρκία, το Άσντοντ και Χάϊφα στο Ισραήλ καθώς και η Λεμεσός στην Κύπρο.

"Είναι πραγματικά συναρπαστικό να γιορτάζουμε αναχωρήσεις του Norwegian Spirit σε απίστευτους προορισμούς μετά τη σημαντική ανακαίνισή του", δήλωσε ο Harry Sommer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line. «Η Ευρώπη είναι ο νούμερο ένα προορισμός το 2020 για τις διεθνείς αφίξεις και είμαστε πολύ υπερήφανοι που προγραμματίσαμε το Norwegian Spirit σε αυτήν την περιοχή υψηλής ζήτησης. Η εταιρεία μας έχει βραβευθεί 12 συνεχείς φορές από τα Παγκόσμια Travel Awards ως «Κορυφαία Κρουαζιέρα στην Ευρώπη» και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ακόμα πιο σπουδαίες κρουαζιέρες στην περιοχή, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν πολλαπλούς προορισμούς».

Το ανακαινισμένο Norwegian Spirit ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της Εταιρείας στην Ευρώπη, όπου έχουν προγραμματιστεί συνολικά επτά πλοία, για το 2020: Norwegian Spirit, Norwegian Escape, Norwegian Getaway, Norwegian Dawn, Norwegian Star, Norwegian Epic και Norwegian Jade.

Pin It