Το Rhapsody of the Seas στη Θεσσαλονίκη

olth rhapsody of the seas


Το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas που κατέπλευσε χθες, Κυριακή 5 Ιουλίου, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ.
Το Rhapsody of the Seas, το οποίο έφτασε στις 7:00 από την Κωνσταντινούπολη, είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που υποδέχεται για φέτος το λιμάνι με συνολικά 2.368 επιβάτες από την Ευρώπη και την Αμερική και πλήρωμα 794 άτομα.
Κατά την παραμονή του πλοίου στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΟΛΘ ΑΕ, Γιάννης Παντής και ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Μακρής, συναντήθηκαν με τον Αμερικανό καπετάνιο Robert Lorrain Hempstead, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την υποδοχή, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την πλευρά της εταιρίας. Η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο τομέας της κρουαζιέρας όχι μόνο για το λιμάνι, αλλά και για την πόλη, εξέφρασε τη διάθεσή της για περαιτέρω συνεργασία, προκειμένου το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να αποτελέσει σταθερό προορισμό του πλοίου για τα επόμενα χρόνια.
Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη της ΟΛΘ ΑΕ, ενώ εκ μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης παρέστη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας.
Το κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για 10 ώρες και στη συνέχεια, στις 17:00, αναχώρησε για Μύκονο. Στο διάστημα αυτό οι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να ξεναγηθούν στη Βεργίνα και στο Δίον.

 

eep logo