Η Setel Hellas κατακτά την Πρώτη Θέση για την καινοτομία των λύσεών της για τη Ναυτιλία

MTS BITE setel Hellas ceremony

Η Setel Hellas κέρδισε την Πρώτη Θέση στην κατηγορία “Στρατηγική, Καινοτομία και Εξωστρέφεια” στον διαγωνισμό Business IT Excellence (BITE) Awards 2015,για τα οφέλη που προσφέρει η καινοτόμος Λύση της Τηλεϊατρικής(Maritime Telemedicine Solution - MTS) στον κλάδο της ναυτιλίας.
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015, στο Balux Prive & Dreams, και ήταν αφιερωμένη στην Τεχνολογική Πρωτοπορία, την Καινοτομία και την Επειχειρηματική αξία της Τεχνολογίας. Στελέχη της Setel Hellas παρευρέθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων όπου ο κ. Γεώργιος Χρηστάκος, Sr. Customer Solutions Manager, παρέλαβε το Χρυσό βραβείο υπογραμμίζοντας: «Στη Setel Hellas είμαστε υπερήφανοι που για τρίτη συνεχή χρονιά αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται οι καινοτόμες Λύσεις που η εταιρεία μας παρέχει. Αποδεικνύουμε με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα πως η Setel Hellas ακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ παράλληλα το έργο και η επιχειρηματική μας πείρα αναγνωρίζονται ευρέως».

Η Setel Hellas βραβεύτηκε κατακτώντας την Πρώτη Θέση για την παροχή Καινοτόμου Λύσης / Υπηρεσίας, της Λύσης της Τηλεϊατρικής (Maritime Telemedicine Solution - MTS)η οποία χρησιμοποιείται έχοντας σαν στόχο την ασφάλεια όσων βρίσκονται πάνω στο πλοίο, προστατεύοντας και εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το αδιαμφισβήτητο δικαιώμα των ναυτικών στην υγειονομική περίθαλψη.
H Λύση της Τηλεϊατρικής στα πλοία δεν είναι απλά μια Λύση, αλλά αποτελεί μια δυναμική και ολιστική προσέγγιση χάρη στην οποία μπορεί να προστατευθεί η υγεία του πληρώματος πάνω στο πλοίο, καλύπτοντας κάθε πτυχή της, και συμπεριλαμβάνοντας ιατρικά περιστατικά, όπως καρδιολογικά, ορθοπεδικά, γαστρεντερολογικά, αναπνευστικά και πολλά άλλα.Η θεραπεία κάθε περιστατικούλαμβάνει χώρα ανάλογα με τις συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούν κάθε φορά πάνω στο πλοίο. Χάρη στην καινοτόμο λύση της τηλεϊατρικής, δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στον ίδιο χώρο ο ασθενής με τον ιατρό. Τα πλοία μπορούν να μετατραπούν σε ασφαλέστερους χώρους εργασίας με την δυνατότητα πρόσβασης των πληρωμάτων σε ανώτερη ιατρική περίθαλψη.

Στην Τελετή Απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015, την οποία διοργάνωσαντο περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της αγοράς Πληροφορικής / Επικοινωνιών και της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της Setel Hellas.!

eep logo