Η CMA CGM στέλνει «Ένα πλοίο για τον Λίβανο»!

cma cgm loading

Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Μασσαλία στη Βηρυτό

Η CMA CGM ανακοίνωσε την έναρξη μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας για τον Λίβανο που φέρει την επωνυμία «Ένα πλοίο για τον Λίβανο».

Η Γαλλικών συμφερόντων εταιρία η οποία ως γνωστόν δημιουργήθηκε από τον Λιβανέζο μετανάστη Jacques Saade θα δρομολογήσει ένα πλοίο ro-ro από τη Μασσαλία στη Βηρυτό. Το πλοίο αναμένεται να μεταφέρει φορτία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που δημιούργησε η γιγάντια έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού ενώ η CMA CGM έχει ήδη θέσει σε κατάσταση συναγερμού ανθρωπιστικές οργανώσεις αλλά και τις συνεργαζόμενες εταιρίες του Ομίλου για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η CMA CGM Group ανέφερε ότι θα ιδρύσει επιχειρησιακή μονάδα στη Μασσαλία και τη Βηρυτό για να εξετάσει τα αιτήματα και να οργανώσει τη μεταφορά το συντομότερο δυνατόν, ενώ η εταιρία -σχεδόν αμέσως μετά την έκρηξη, από την οποία ισοπεδώθηκαν τα γραφεία της και σκοτώθηκε ένας στέλεχος της- με τη θυγατρική της CEVA Logistics, προσέφερε αμέσως στις κυβερνήσεις του Λιβάνου και της Γαλλίας υλικοτεχνική υποστήριξη και θαλάσσια βοήθεια προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

theseanation.gr

eep logo