To “Mein Schiff 6” στο λιμάνι του Πειραιά!

mein shciff 6 peiraias

Επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα...

Το κρουαζιερόπλοιο "Mein Schiff 6" αναχώρησε από το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης και η αποβίβαση / επιβίβαση των επιβατών ολοκληρώθηκε με επιτυχία έχοντας λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Το "Mein Schiff 6" είναι το πρώτο πλοίο που ξεκίνησε δρομολόγια κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και προσέγγισε τον Πειραιά μετά από 6μηνη αναστολή της κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

Το πλοίο υποδέχτηκαν εκπρόσωποι του λιμένος και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον καπετάνιο του πλοίου, τη διευθύνουσα σύμβουλο της TUI Cruises και την εκπρόσωπο της CLIA Europe, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τις ευχαριστίες και την υποστήριξή τους για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα.

mein shciff 6 peiraias2

Στη φωτογραφία (από αριστερά): Η εκπρόσωπος της CLIA Europe κα Μαρία Δεληγιάννη, ο Capt. Weng Lin, Deputy CEO της ΟΛΠ Α.Ε., ο καπετάνιος του πλοίου Capt. Simon Boettger, η κα Wybcke Meier, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TUI Cruises και η κα Θεοδώρα Ρήγα, Manager Στρατηγικού Σχεδιασμού & Μάρκετινγκ της ΟΛΠ Α.Ε.

 

 

eep logo