Κυκλοφόρησε το 100ό Τεύχος της εφημερίδας «Τα Γλαρόπουλα»

100 tefxh ta glaropoula

Της εφημερίδας της Παιδικής HELMEPA

Η HELMEPA με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι μόλις δημοσιεύτηκε το 100ό τεύχος της εφημερίδας «Τα Γλαρόπουλα», του περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού Προγράμματος «Παιδική HELMEPA».

Πρόκειται για την τριμηνιαία εφημερίδα, που ξεκίνησε το 1995 να διανέμεται σε έντυπη μορφή στους εθελοντές εκπαιδευτικούς και μαθητές μέλη των ομάδων της Παιδικής HELMEPA, με σκοπό να τους ενημερώσει για την πρωτοβουλία στην οποία συμμετείχαν. Εκτός από τα νέα του προγράμματος, στην εφημερίδα προβάλλονται οι δράσεις των ομάδων καθώς και επίκαιρα περιβαλλοντικά θέματα, παιχνίδια και κουΐζ με σκοπό την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς για την προστασία του θαλάσσιου, και όχι μόνο, περιβάλλοντος.

Από τον περασμένο Μάρτιο, στις ιδιότυπες συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας, συνεχίστηκε το έργο των εκπαιδευτικών διαδικτυακά και τα προηγούμενα δύο τεύχη έχουν σταλεί σε ηλεκτρονική μορφή. Το 100ό τεύχος κυκλοφόρησε ηλεκτρονικά, ενώ θα το λάβουν ως έντυπο μαθητές και εκπαιδευτικοί που εγγράφονται μέλη το σχολικό έτος 2020-2021.