Κάλεσμα για την απόφαση της δίκης για τη ΧΑ

den einia athooi

Από την Ένωση Εργαζομενων Διακίνισης Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά

Κάλεσμα απευθύνει το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ στα μέλη του για συσπείρωση και μαζική παρουσία στη συγκέντρωση για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αγής, μπροστά στο Εφετείο της Αθήνας το πρωί της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ανακοινώνεται η απόφαση της Δίκης για τη Χρυσή Αυγή.
Στα 7 χρόνια περίπου που κράτησε η ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο ο εγκληματικός χαρακτήρας των θαυμαστών του Χίτλερ.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε τον εγκληματικό χαρακτήρα των θαυμαστών του Χίτλερ. Αποκάλυψε τον ρόλο του ως «τάγμα εφόδου» ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον. Αποκάλυψε ακόμη τις υπόγειες σχέσεις που είχε με κρατικούς μηχανισμούς και επιχειρηματικούς ομίλους.
Η εγκληματική δράση της φάνηκε ιδιαίτερα στην περιοχή του Πειραιά με τις δολοφονικές επιθέσεις στους εργαζόμενους της Ζώνης και ιδιαίτερα με την δολοφονία του Π. Φύσσα.
Σήμερα, λουφαγμένοι και κρυμμένοι, τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος μετά την εκλογική συρρίκνωση του, αλλάζουν Κόμματα, κυκλοφορούν ελεύθεροι, όλες οι ενέργειες τους παραμένουν ατιμώρητες αλλά και με τη στάση της Εισαγγελέα να τους ξεπλένει.

Το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στο λιμάνι αλλά και σε όλους τους Εργαζόμενους του Πειραιά, να δώσουν μαζικά το παρών
ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΊΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ:ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ"!