ONEX Neorion Shipyards: Δωρεά στη δράση Cigaret Cycle

syros gopafree 2

#gopafree στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης

 

Η ONEX Neorion Shipyards χαιρετίζει, στηρίζει και συνδράμει την κοινή δράση του Δήμου Σύρου- Ερμούπολης και ΑΜΚΕ Cigaret Cycle για την τοποθέτηση 60 ειδικών κάδων σε επιλεγμένα σημεία στο Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, ώστε να μπορούν οι καπνιστές να σβήνουν εκεί τα αποτσίγαρα τους. Στόχος της δράσης με σύνθημα #gopafree είναι η αντιμετώπιση του μείζονος κινδύνου που δημιουργούν οι γόπες (αποτσίγαρα), για όλους.

cigaret cycle

Με ανακοίνωσή της η ONEX Neorion Shipyards υπογραμμίζει πως
"Στην οικογένεια της ONEX αναγνωρίζουμε ότι έχουμε ατομικό και συλλογικό μερίδιο ευθύνης στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της κάθε ενέργειάς μας και δεσμευόμαστε από τη στρατηγική μας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπρόσθετα, το ισχυρό αίσθημα ευθύνης προς όφελος της ευρύτερης κοινότητας της οποίας ζούμε και δραστηριοποιούμαστε μας ωθεί στην υιοθέτηση και υποστήριξη νέων καινοτόμων δράσεων προς όφελος της κοινωνίας.

Στηρίζουμε τη φιλόδοξη αυτή προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι πως όλοι μαζί θα προωθήσουμε την ανακύκλωση των αποτσίγαρων αλλά και κάθε δράση που προάγει την προστασία του περιβάλλοντος μέσα στην κοινωνία μας".

eep logo