Διακρίσεις για την Hellenic Seaplanes στα Ιnternational Business Awards

vravefsh Hellenic Seaplanes IBAΗ Ελληνική εταιρεία Hellenic Seaplanes εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα με 2 συμμετοχές στα φετινά Διεθνή Επιχειρηματικά βραβεία καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία Εταιρεία της Χρονιάς στις Μεταφορές (Company of the Year – Transportation) αποσπώντας το Αργυρό βραβείο (Silver Stevie Winner) καθώς και την τρίτη θέση στην κατηγορία Νέας Επιχείρησης της Χρονιάς στις Υπηρεσίες (Startup of the Year - Consumer Services) αποσπώντας το Μπρούτζινο Βραβείο (Bronze Stevie Winner).
Στον δωδέκατο κατά σειρά διαγωνισμό που διοργανώθηκε φέτος, η εταιρία Hellenic Seaplanes κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 37.000 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος από 60 χώρες, αποσπώντα 2 βραβεία.
Μια επιτροπή κριτών με περισσότερα από 200 στελέχη ακαδημαϊκούς & επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης των συμμετεχόντων που μετά από 2 μήνες καθόρισαν τους νικητές για αυτό το έτος.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, κ. Νικόλας Χαραλάμπους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η εταιρεία μας βραβεύτηκε μαζί με όλη την επιχειρηματική ελίτ σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο θεσμός των International Business Awards είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την παρουσία των πιο δυναμικών εταιρειών του κόσμου και πιστεύουμε ότι θα μας δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε την επιτυχία μας σε όλο τον κόσμο».
«Η επιλογή των κριτών για την Hellenic Seaplanes ως “Εταιρεία της Χρονιάς στις Μεταφορές” και βράβευση της με το αργυρό βραβείο και ως “Νέα Επιχείρηση της Χρονιάς στις Υπηρεσίες” προερχόμενη από την Ελλάδα, σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό είναι μια μεγάλη αναγνώριση που μας δίνει δύναμη, κουράγιο και πείσμα να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να γίνουν τα υδροπλάνα στην Ελλάδα πραγματικότητα» είπε ολοκληρώνοντας ο κ. Χαραλάμπους.
Συγχαρητήρια στην εταιρεία για τις επιτυχίες της έδωσαν πολλοί από τους κριτές αναφέροντας ότι είναι ίσως από τα καλύτερα projects που έχουν αξιολογήσει στην μέχρι σήμερα πορεία τους. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο Τορόντο στις 23 Οκτωβρίου

Η Hellenic Seaplanes ιδρύθηκε τον Μάιο του 2013 με αντικείμενο την εξασφάλιση της λειτουργίας όσο το δυνατόν περισσότερων υδατοδρομίων στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να αναπτύξει ένα δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη τη χώρα καθώς και να εξασφαλίσει την επιχειρησιακή σύνδεση των προορισμών με υδροπλάνα, μέσω των οποίων η εταιρεία επιχειρεί να αλλάξει την δημογραφία του τουρισμού στην χώρα μας.
Με τη διεξαγωγή πτήσεων από λιμάνι σε λιμάνι και την ανάπτυξη συνεχώς νέων προορισμών υπόσχεται να προσφέρει στον επισκέπτη μια ασφαλή και γρήγορη λύση που θα δώσει τέλος στις πολύωρες, άβολες και αργές μετακινήσεις αλλά και να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας δίνοντας μια νέα πνοή στο τουριστικό προϊόν με νέες εναλλακτικές μορφές τουρισμού και νέες θέσεις εργασίας.

eep logo