Celestyal Cruises: Διασκέδαση στα κύματα με τον Ηλία Βρεττό

celestyal cruises vrettos

Οι επιβάτες του Celestyal Crystal απόλαυσαν ζωντανά την πολυαναμενόμενη συναυλία του γνωστού και αγαπημένου στο ελληνικό κοινό τραγουδιστή Ηλία Βρεττού στην αναχώρηση της Παρασκευής 28 Αυγούστου και «πέταξαν ψηλά» με τις αγαπημένες επιτυχίες του. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του μουσικού συγκροτήματος Kings, του Κώστα Μαρτάκη και της δυνατής ομάδας του «The Voice of Greece 2» στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises αυτό το καλοκαίρι, σειρά είχε ο αγαπημένος σε όλους Ηλίας Βρεττός. Η ζήτηση για τη δημοφιλή κρουαζιέρα, με αναχώρηση απο τον Πειραιά για Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο, Μήλο και το Λαύριο, απογειώθηκε λόγω της συναυλίας του δημοφιλούς τραγουδιστή και το Celestyal Crystal σάλπαρε γεμάτο μουσική και κόσμο. Ο Ηλίας Βρέττος ανταπέδωσε το ενδιαφέρον του κοινού του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς, με την καλοκαιρινή του διάθεση, μετέδωσε το κέφι και τη ζωντάνια του σε όλους τους ταξιδιώτες, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι κατέκλυσαν το συναυλιακό χώρο του πλοίου και δεν σταματούσαν να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής του.
Η βραδιά απογειώθηκε, στη συνέχεια, με το ραδιοφωνικό παραγωγό του Λάμψη 92,3, Νίκο Μάρκογλου, ο οποίος είναι γνωστός για την εκρηκτική του προσωπικότητα και τις ξεχωριστές μουσικές επιλογές του. Με το Νίκο Μάρκογλου στα decks να παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού το επιβατικό κοινό ξεσηκώθηκε για τα καλά!

Η Celestyal Cruises έχοντας σχεδιάσει ογδόντα και πλέον θεματικές εκδηλώσεις για τους επιβάτες της έχει ως βασικό στόχο να προωθήσει την αυθεντική ελληνική εμπειρία σε κάθε μορφή της. Οι θεματικές της έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας, οι οποίοι μέσα από διαδραστικούς τρόπους έρχονται όλο και πιο κοντά στην ελληνική κουλτούρα. Βασικό μέλημα της Celestyal Cruises είναι η Ελλάδα να αναδειχθεί στο εξωτερικό όσο περισσότερο γίνεται, όχι μόνο για την αστείρευτη ομορφιά της, αλλά και για τη φιλοξενία και όλες τις πτυχές του πολιτισμού της.

eep logo