Στο Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2015» η Setel Hellas και η Helica Maritime

setel hellas helica maritime Cyprus 2015 seembox

Η Setel Hellas, και η Helica Maritime, συμμετέχουν στο Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος 2015», με θέμα «Ναυτιλία: Το παιχνίδι αλλάζει», παρουσιάζοντας την καινοτόμο και βραβευμένη λύση, SeeMBox-V.

Το Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται στις 13-16 Σεπτεμβρίου 2015 στο «Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη»,στην Λεμεσό, θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ναυτιλιακά συνέδρια παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών διεξαγωγής του, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο περίπτερο με αριθμό 13, την παρουσίαση του SeeMBox-V και να βιώσουν την onlineανάκτηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από πλοία διαφορετικών τύπων.

Η καινοτόμος λύση SeeMBox-V, ενσωματώνει την εμπειρία της εκάστοτε ναυτιλιακής εταιρείας και τις τεχνολογίες αιχμής, σε ένα ευέλικτο, δυναμικό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο βοηθά στην αποδοτικότητα του πλοίου, αλλά συγχρόνως επιτρέπει σε κάθε ναυτιλιακή εταιρεία να παρακολουθεί τις συνθήκες που επικρατούν πάνω σε αυτό.
Η SeeMBox-V λύση, είναι απολύτως συμβατή με τον Κανονισμό για την Παρακολούθηση, την Υποβολή Εκθέσεων και την Επαλήθευση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα CO2 από τις θαλάσσιες μεταφορές (MRV). Παρέχει ακριβή και σε πραγματικό χρόνο δεδομένα από τα πλοία οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους, ενώ εξαλείφει την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.

Σε αυτό το κλίμα, η Setel Hellas μαζί με τη Helica Maritime έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας να παρευρεθεί στο Συνέδριο «Ναυτιλιακή Κύπρος» και να επισκεφτεί το περίπτερο με αριθμό 13.
Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μοναδικά οφέλη που λύση του SeeMBox-V προσφέρει.

eep logo