Søren Toft: Εξομάλυνση στην εφοδιαστική όταν επιβραδυνθεί η ζήτηση

containership back 2

Ο επικεφαλής της MSC για τις "αναταράξεις" στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων

Η κατάσταση που επικρατεί στην εφοδιαστική θα εξομαλυνθεί όταν επιβραδυνθεί η ζήτηση υποστήριξε ο chief executive της MSC, Søren Toft μιλώντας στην London International Shipping Week.
Ο κ. Toft έκανε λόγο για έλλειψη επενδύσεων στις υποδομές που αναφέρονται στο τομέα των εμπορευματοκιβωτίων αποδίδοντας εκεί την εν μέρει διαμόρφωσης της επικρατούσας κατάστασης για την οποία προέβλεψε ότι θα βελτιωθεί εντός του προσεχούς έτους.

Η πρόβλεψη του Søren Toft έρχεται να προστεθεί σε άλλες ανάλογες προβλέψεις που εμπεριέχονται σε αναλύσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας οι οποίες προσδιορίζουν το ορίζοντα εξομάλυνσης περίπου στο πρώτο τετράμηνο του προσεχούς έτους.

Όσον αφορά στο πεδίο των επενδύσεων ο κ. Toft είπε ότι ο ναυτιλιακός τομέας πρέπει να βελτιώσει την αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών, να ψηφιοποιήσει τις λειτουργίες για την αποδοτικότητα και να δημιουργήσει ψηφιακές λύσεις για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών, καθώς και να συνεχίσει να επενδύει στην απαλλαγή του παγκόσμιου εμπορίου από τις ανθρακούχες πηγές.

theseanation.gr

eep logo