Ο Ηλίας Βρεττός «πέταξε ψηλά» στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal

vrettos hlias xoreftries

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, ο Ηλίας Βρεττός πραγματοποίησε μια πρωτότυπη εν πλώ παρουσίαση της νέας δισκογραφικής του δουλειάς «& πετάω ψηλά», στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, παρέα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της Celestyal Cruises και του αγαπημένου τραγουδιστή το φετινό καλοκαίρι, στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε η εταιρεία στα κρουαζιερόπλοια της, ο Ηλίας Βρεττός ήθελε να μεταφέρει την υπέροχη ατμόσφαιρα των συναυλιών του καλοκαιριού και στην παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφορεί από την Cobalt. Η πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα βραδιά εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους και τους celebrities που γιόρτασαν μαζί με τον Ηλία Βρεττό, καθώς είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal. Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παρουσίασε ο απολαυστικός Θέμης Γεωργαντάς ενώ την βραδιά προλόγισε τιμητικά ο Καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου, Πλοίαρχος Ιωάννης Φουντουκάς.

Πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του Ηλία Βρεττού έδωσαν το «παρόν» στην εκδήλωση και τον απόλαυσαν σε ένα μοναδικό live με τις μεγάλες του επιτυχίες και τα νέα του τραγούδια! Οι εκρηκτικές χορεύτριες που πλαισίωσαν τον τραγουδιστή έδωσαν μια διαφορετική νότα στη βραδιά, ένω το ντουέτο του Ηλία Βρεττού με το Νίκο Βουρλιώτη «Πέσε στα γόνατα» έκλεψε τις εντυπώσεις. Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν οι: Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Βουρλιώτης, Πάνος Καλίδης, Κώστας Δόξας, Πέτρος Master Tempo, Μαρία Ιακώβου, Βίκυ Γεροθόδωρου, καθώς και εκπρόσωποι ραδιοφωνικών σταθμών από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Μετά το τέλος της παρουσίασης το κέφι κι η θετική ενέργεια μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό deck του κρουαζιερόπλοιου, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσια εδέσματα και ποτά και να ευχηθούν και να γιορτάσουν μαζί με τον Ηλία Βρεττό για το νέο του δίσκο!

Τόσο η Celestyal Cruises όσο και ο ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92,3 μετά από την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή τους συνεργασία δε θα μπορούσαν να μην βρίσκονται δίπλα στη σημαντική αυτή στιγμή του Ηλία Βρεττού. Οι εκπλήξεις δε σταματούν όμως εδώ καθώς η Celestyal Cruises ετοιμάζει ακόμα περισσότερες με τις θεματικές της κρουαζιέρες για το 2016, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς στο www.celestyalcruises.com!