Βράβευση Λιμενικού Σώματος στο πλαίσιο της δράσης "Let’s Do It"

vravefi limenikou lets do it

Στο πλαίσιο εκδήλωσης για την πανελλήνια εθελοντική δράση "Let’s Do It", βραβεύτηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου την Κυριακή 17 Απριλίου, για το έργο του σε σχέση με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των ακτών καθώς και τη συνεισφορά του στην προσφυγική κρίση.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΜΠΑΡΚΑΤΣΑΣ Γεώργιος, ενώ παρευρέθησαν ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου κ. Αρχηγού Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΛΑΓΟΥΡΟΣ Αλέξανδρος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ Πλοίαρχος Λ.Σ. ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ Χαράλαμπος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ενεργά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου προέβησαν στην ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις της καθώς και στην ευαισθητοποίηση τους με τη διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου σε θέματα προστασίας θαλασσίου περιβάλλοντος.

eep logo