Έναρξη συνεργασίας Global Seaways- Intermarine Electronics

naftikos kialia

Για την εκπαίδευση πληρωμάτων στην Εμπορική Ναυτιλία

Οι εταιρείες GLOBAL SEAWAYS και INTERMARINE ELECTRONICS συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση και ενημέρωση για την πρόσφατη συνεργασία τους στο χώρο της εκπαίδευσης πληρωμάτωνστην εμπορική ναυτιλία.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αρχικά χαιρετιστήριες ομιλίες και σύντομη ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο των πληρωμάτων (crewing) και της ηλεκτρονικής πλοήγησης (ECDIS) και ακολούθως παράθεση cocktail party.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην φιλόξενη βεράντα του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος την Δευτέρα 30 Μαϊου στις 7 το απόγευμα και θα προσκληθούν να παρευρεθούν στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών που ενασχολούνται με θέματα πληρωμάτων και της εκπαίδευσης τους στον τομέα της ηλεκτρονικής πλοήγησης.

Η σύμπραξη των δύο εταιρειών αποσκοπεί στην συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας για την εκπαίδευση των πληρωμάτων στις Φιλιππίνες, στην λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής πλοήγησης (ECDIS) της INTERMARINE ELECTRONICS του μοναδικού Έλληνα κατασκευαστή ECDIS.
Η εν λόγω εκπαίδευση θα παρέχεται στη Μανίλα, από το εκπαιδευτικό κέντρο NAUTILUS PACIFIC MARITIME TRAINING CENTER, μέλος του Ομίλου εταιρειών της GLOBAL SEAWAYS.

eep logo