Εγκαίνια για το 16ο East Med Yacht Show

east med yacht show piraeus

Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Μαΐου, στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά

Τα εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show, ενός από τα μεγαλύτερα σαλόνια του θαλάσσιου τουρισμού, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα, στην Μαρίνα Ζέας του Πειραιά. Το σαλόνι-θεσμός του κλάδου θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 9 Μαΐου 2017.

Στόχος του είναι η ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς, με κύριο σκοπό τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών μέσω των επαγγελματιών του yachting και του κλάδου γενικότερα.

Στην Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν η Ένωση Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού (HPYOA) και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (HYBA), ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ). Μέχρι στιγμής το σαλόνι έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (EOT), ο Δήμος Πειραιά, και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων .Η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και ο Δήμαρχος Πειραιά Ιωάννης Μώραλης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Συνδέσμου Ιδιοκτήτων Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ), διοργανώνουν το 16ο EAST MED YACHT SHOW – Marina Zeas 2017.

Pin It

eep logo