«Black Friday» στην αγορά του Πειραιά

black friday

Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις για δεύτερη φορά την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, η Black Friday, θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Αγορά του Πειραιά.
Σύμφωνα με την ειδική έρευνα του Ινστιτούτου μικρομεσαίων της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΙΝΕΜΥ), η περυσινή δοκιμαστική εφαρμογή της αποδείχθηκε επιτυχημένη, καθώς συνέβαλε στην αύξηση του τζίρου των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και στην τόνωση της αγοράς.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών καταστημάτων, ιδιαίτερα ενόψει Χριστουγέννων, καλεί όσα μέλη του επιθυμούν να συμμετέχουν στην προωθητική αυτή ενέργεια, προσφέροντας είδη της επιχείρησής τους στους πελάτες – καταναλωτές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές .
Υπενθυμίζεται, ότι για την διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, σύμφωνα με την οποία:
Η ποσότητα των προσφερόμενων ειδών δεν μπορεί να υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.
Θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα.
Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Επίσης, καλεί το καταναλωτικό κοινό να επισκεφθεί την αγορά της πόλης μας και να επωφεληθεί από τις εξαιρετικές τιμές που προσφέρουν τα καταστήματα του Πειραιά, συνδυαστικά με την ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία των ειδών που διαθέτουν.

 

eep logo