Σύγχρονες και ασφαλείς 23 παιδικές χαρές

paidiki xara tavros

Στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευών και αντικατάστασης των παλαιών οργάνων στις περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και έχουν αποδοθεί ήδη προς χρήση. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε 23 συνολικά παιδικές χαρές στις Δημοτικές Κοινότητες του Μοσχάτου και του Ταύρου, με κόστος 185.000 € από ίδιους Πόρους του Δήμου, χωρίς καμία κρατική υποστήριξη.

Οι παιδικές χαρές του Δήμου διαθέτουν πλέον την απαραίτητη πιστοποίηση με σύγχρονα όργανα σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών. Οι παιδικές χαρές που έχουν δοθεί ήδη σε λειτουργία είναι οι εξής:
Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου Δημοτική Κοινότητα Ταύρου
 Ελ. Βενιζέλου & Πλωμαρίου
 Έβρου
 Μεταμορφώσεως
 Πίνδου & Ελευθερίας
 Θεσσαλονίκης 1 πεζόδρομος
 Θεσσαλονίκης 2 πεζόδρομος
 Κηφισού
 Ο.Τ. 16 (Αγ. Παντελεήμονας)
 Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου

(Η παιδική χαρά της Γαλαξειδίου στη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου θα παραδοθεί μετά την ολοκλήρωση των έργων στην ευρύτερη περιοχή)  Παναγίτσα
 Αγ. Σοφίας
 Νοταρά
 Τεώ
 Αναξαγόρα
 Μακεδονίας
 Ελ. Βενιζέλου
 Εσταυρωμένου
 Πλαστήρα
 Ήρας
 Αθηνάς 1
 Αθηνάς 2
 Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε τα εξής: “Κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας σχετικά με τις προτεραιότητες που θέτουμε για την ασφάλεια των παιδιών, διαθέσαμε ένα σημαντικό ποσό του προγράμματος επενδύσεων του Δήμου μας, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές στις δύο δημοτικές μας κοινότητες, αποκτώντας το ειδικό σήμα πιστοποίησης. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρά τις αντιξοότητες του φετινού χειμώνα προχωρήσαμε στις εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών μας κι έτσι σχεδόν στο σύνολό τους μπορούν να τις χαίρονται οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια”.

eep logo